Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai ciudate retele sociale din lume

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate retele sociale din lume

Internetul este caminul a sute de retele sociale. in afara de interesele comune, exista o gramada de oameni care sunt acaparati de subiecte destul de ciudatele. Mashable a compilat opt dintre cele mai bizare retele sociale, desi, suntem convinsi, ca oferta este mult mai mare si mult mai variata. continuă pe Adevărul

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai subtire decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

A aparut cel mai subtire ceas din lume: Este mai mic decat un card si nu are butoane

CST-o1 este cel mai subtirea ceas din lume. Potrivit Daily Mail, acesta este mai subtire decat un card si foloseste un display ink electronic, tehnologie care este folosita si pentru ecranului e-readerului.

Cel mai inalt si spectaculos bloc rasucit din lume, inaugurat in Dubai

Modelul blocului turn a fost ridicat la rang de arta in Dubai. Acolo a fost inaugurat cel mai spectaculos turn in forma de spirala. Este cel mai inalt bloc rasucit din lume, cu inaltimea de 310 metri. Cladirea.

Bilantul Effie 2013: 18 agentii au impartit 31 de premii. McCann Erickson - cele mai multe premii

McCann Erickson a castigat cele mai multe premii la editia din acest an a Premiilor Effie Romania, dedicate eficientei in publicitate. La gala Effie, ce a avut loc marti seara la Opera Nationala, au fost acordate 31 de premii unui numar de 18 agentii, dintre care McCann Erickson a castigat 5 premii, Leo BurnettTarget - patru premii, iar Graffiti BBDO - trei premii.

Cele mai ascunse si frumoase plaje din Croatia!

In ultimul deceniu, Croatia a trecut de la a fi varianta alternativa mai linistita si mai accesibila ca pret a Italiei, la o super destinatie de vara cunoscuta in intreaga lume. Astfel ca, daca vara asta v-ati propus sa va petreceti vacanta pe Coasta Dalmata, iata cateva plaje superbe pe care nu trebuie sa le ratati, propuneri venite din partea Conde Nast Traveller. Continue reading .

FOTO Povestea fotografului roman care a ajuns in cele mai periculoase locuri din lume

Vlad Petri are 33 de ani si de cativa ani este fotograf freelancer. Prima data meseria, iar mai apoi curiozitatea l-au purtat in cele mai indepartate colturi ale lumii, in tari pe care turistii mai degraba le evita decat le viziteaza. Desi toate locatiile in care a ajuns l-au impresionat, proiectul sau de suflet ramane un documentar despre protestele din Piata Universitatii.

VIDEO Un experiment inedit: ce se intampla cu un carbune incins aruncat intr-unul dintre cele mai reci fluide

Cativa cercetatori s-au gandit cum ar fi daca ar incinge un carbune, iar pentru a-l raci l-ar arunca in oxigen lichid, unul dintre cele mai reci fluide din lume.

Maine incepe in Romania construirea celui mai mare LASER din lume. Puterea lui ar putea duce la teleportarea din Star Trek

Cladirea celui mai mare laser din lume va fi construita la Magurele pe amortizoare seismice, pentru a se evita un dezastru ce ar putea fi provocat de vibratii, iar corpul dedicat fasciculului gama va avea nu mai.

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la 116 ani

Un japonez, recunoscut drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit la varsta de 116 ani, au anuntat oficiali din tara sa. Jiroemon Kimura a murit, miercuri, din cauze naturale, fiind internat intr-un spital.

Sony lanseaza VAIO Pro, cel mai usor Ultrabook din lume.

Cel mai usor Ultrabook de 29,4cm 11,6) / 33,7cm 13,3) cu capabilitati tactile din lume Construit solid, din fibre de carbon uni-directionale Tastare confortabila datorita suportului ergonomic pentru palme si a tastaturii iluminate VAIO Pro, disponibil in variantele de 11/13 inch, este cel mai usor Ultrabook cu ecran tactil din lume, proiectat pentru utilizatorii care isi doresc un sistem portabil, performant si rezistent. Ambele variante VAIO Pro sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )