Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cele mai ciudate situatii care au dus la intarzierea zborurilor si acordarea de compensatii pasagerilor

Adevărul Adevărul,
Cele mai ciudate situatii care au dus la intarzierea zborurilor si acordarea de compensatii pasagerilor

Lipsa hartiei igienice la bord, a apei pentru prepararea cafelei si a ceaiului sau copilotul beat sunt unele din cele mai ciudate situatii care au dus la intarzierea zborurilor, pentru care pasagerii companiilor aeriene au primit compensatii financiare. continuă pe Adevărul

MESAJE 1 MARTIE. Cele mai amuzante mesaje, sms-uri, urari pe care le poti trimite de Martisor

De 1 Martie, femeile sunt sarbatorite. Iata cele mai nostimemesaje, sms-uri, urari pe care poti sa le trimitipersoaneiiubite. Miracolul renasterii.

Cele mai bune vinuri romanesti cu care sa-ti impresionezi partenerii

Esti in cautare de cele mai bune vinuri romanesti cu care sa-ti impresionezi partenerii? Avem noi o lista pentru tine si iti spunem de unde le poti comanda.

Cele mai sexy fotografii cu Jason Momoa

Jason Momoa, cel care i-a dat viata lui Khal Drogo in serialul Game of Thrones, reprezinta noua fantezie a femeilor de pretutindeni. Iata aici cele mai sexy fotografii cu indragitul actor! .

Planul unui activist afroamerican care a pus mana pe una dintre cele mai mari organizatii neonaziste din Statele Unite

Una dintre cele mai mari grupari neonaziste din Statele Unite este pe cale de desfiintare dupa ajungerea ei pe mainile unui activist afroamerican.

Cti utilizatori romni sunt pe fiecare retea sociala si care au fost cele mai populare postari n 2018

Pe Facebook sunt 10 milioane de utilizatori romani, pe Youtube peste 3 milioane, iar pe Twitter, retea foarte populara in alte tari, sunt mai putin de 50. 000 de utilizatori activi, arata un raport ZeList pentru anul 2018. Pe Facebook cele mai populare postari au avut peste 300. 000 de share-uri, iar in tara sunt 16. 000 de bloguri active pe care au fost peste un milion de postari anul trecut. Pe YouTube canalul unei tinere din Suceava, Izabella Stress, a ajuns sa aiba chiar si un clip cu peste 500 de milioane de views.

MESAJE 1 MARTIE. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pentru persoana iubita, sotie, colega, mama

De 1 Martie, femeile sunt sarbatorite. Iata cele mai frumoasemesaje, sms-uri, urari pe care poti sa le trimitipersoaneiiubite. Miracolul renasterii.

1 MARTIE. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pentru mame

Iata cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pe care le putetitrimite mamelor de Martisor. Venirea primaverii este un bun prilej de a le trimite celor dragi un mesaj, o.

MESAJE 1 MARTIE. Cele mai inspirate mesaje, sms-uri, urari pentru persoana iubita

De 1 Martie, femeile sunt sarbatorite. Iata cele mai inspirate mesaje, sms-uri, urari pe care poti sa le trimitipersoaneiiubite. Miracolul renasterii sa.

MESAJE 1 MARTIE. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pentru persoana iubita

De 1 Martie, femeile sunt sarbatorite. Iata cele mai frumoasemesaje, sms-uri, urari pe care poti sa le trimitipersoaneiiubite. Miracolul renasterii.

1 MARTIE. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pentru femei

Iata cele mai frumoase mesaje, sms-uri, urari pe care le poti trimite femeilor de Martisor. Venirea primaverii este un bun prilej de a le trimite celor dragi un mesaj, o felicitare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )