Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai comune intrebari ale bautorilor de bere. Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Adevărul Adevărul,
Cele mai comune intrebari ale bautorilor de bere. Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Berea este considerata cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume, care se gaseste in nenumarate forme, culori si arome. Cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc povestea. La momentul actual exista mai multe tipuri de bere si peste 400 de sortimente, Belgia avand cele mai multe marci. continuă pe Adevărul

Fiat renunta la unul dintre cele mai CUNOSCUTE MODELE ale marcii

Vesti proaste pentru fanii masinilor produse de Fiat. Compania urmeaza sa anunte ca va renunta definitiv la productia modelului Punto, unul dintre cele mai populare modele ale marcii, din cauza vanzarilor.

HOROSCOP FRUMUSETE. Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul.

Cele mai comune defectiuni care se pot produce vara la masini. De ce trebuie verificate franele si presiunea in anvelope

O masina necesita atentie sporita si vara, nu numai in sezonul rece. Exista cateva tipuri de defectiuni care sunt caracteristice mai ales perioadei de vara.

Cele mai comune joburi din Romnia, pe grupe de vrsta. Un tnar din patru lucreaza ca muncitor calificat n agricultura, iar unul din noua e muncitor necalificat

SadfghjkSigur, nimeni nu se asteapta ca la terminarea studiilor, oricare ar fi acestea, un tanar sa se angajeze ca director de companie sau sef de banca, dar daca ne uitam pe cifrele oficiale, constatam urmatoarele: unul din 4 tineri de pana in 25 de ani lucreaza ca lucrator calificat in agricultura, iar unul din noua e muncitor necalificat. Ca tip de activitate, tot agricultura e cel mai mare angajator al tineretului. Dar sa ne uitam si la celelalte grupe de varsta.

Care sunt cele mai valoroase brand-uri n 2018, anul n care doua marci chineze se gasesc n top 10

Google si Apple sunt cele mai valoroase brand-uri in 2018, cu peste 300 miliarde dolari, in timp ce Amazon, Microsoft si Tencent completeaza top 5, arata cea mai noua editie a clasamentului realizat de BrandZ. Facebook este pe locul sase, Alibaba este pe noua, Coca Cola este pe 14, Nike este pe 29, iar Toyota este cel mai valoros brand auto, fiind plasata pe locul 36.

La cate dintre ele stii sa raspunzi? 100 cele mai tari intrebari de cultura generala

Cui nu-i plac intrebarile de cultura generala, menite sa-i puna mintea la incercare? Cui nu-i place sa demonstreze ca stapaneste aproape orice domeniu si ca are vaste cunostinte? Iata 100 de.

La pas pe Calea Victoriei pe 2 si 3 iunie. Spectacole gratuite, muzica si ateliere de creatie, pe una dintre cele mai frumoase artere ale Bucurestiului

Primaria Capitalei princreartinvita bucuresteniisi turistii pe 2si 3 iunie, intre orele 10:00si 21:00, la cea de-a patra editie a evenimentului La pas pe Calea Victoriei, cand.

Top 5 cele mai periculoase animale din lume. Creatura care ucide anual aproape 1 milion de oameni

Regnul animal este plin de creaturi periculoase si otravitoare. in timp ce arma principala a unora este veninul, altele ucid prin agresivitate sau prin bolile grave pe care le transmit.

Un primar condamnat pentru conflict de interese a dat in judecata SRI. Este edil in Floresti, una dintre cele mai mari comune din Romania

Primarul uneia dintre cele mai mari comune din Romania a dat in judecata Serviciul Roman de Informatii. Edilul vrea sa afel in ce masura SRI s-a implicat in instrumentarea dosarelor penale in care este anchetat.

FOTO Cum reusesc cele mai tari companii feroviare europene sa atraga calatori - Viteza, covor rosu, snitele, relaxare

In timp ce la noi trenurile au o imagine foarte proasta, fiind lente, neconfortabile si insuficiente, in Europa de Vest si Centrala multe companii au reusit sa atraga tot mai multi pasageri, aratand ca trenurile pot fi, nu doar rapide si curate, ci si amuzante. in Italia li se pune covorul rosu calatorilor business, la vagoanele restaurant din Cehia poti manca snitel sau gulas, alaturi de o bere buna, iar in Germania in unele trenuri exista personal care se asigura ca nu se vor plictisi copiii. Un raport arata care sunt cele mai de succes companii feroviare europene, dar si ce au facut pentru a dovedi ca trenurile nu s-au blocat undeva in trecut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )