Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai cool show-uri LIVE de la Billboard Music Awards!

ADPM ADPM,
Cele mai cool show-uri LIVE de la Billboard Music Awards!

Editia din acest an a Premiilor Billboard Music Awards s-a desfasurat duminica seara la T Mobile Arena din Las Vegas, iar Madonna, Britney Spears, Celine Dion, The Weeknd, Justin Bieber, Pink si Rihanna se numara printre artistii care au sustinut show-uri live de exceptie. continuă pe ADPM

Red Carpet la Billboard Music Awards. Cele mai interesante aparitii!

La Billboard Music Awards vedetele participante au ales sa poarte vestimentatii frumoase, interesante, insa in diverse stiluri. Nu a existat o linie comuna. Unele au purtat rochii de seara, altele pantalon scurti ori tinute demne de club. Iata cele mai interesante aparitii! .

The Weeknd, opt premii la Billboard Music Awards! Vezi lista completa a castigatorilor!

The Weeknd a scris istorie la Billboard Music Awards 2016, plecand acasa cu nu mai putin de 8 trofee. Adele, Justin Bieber, Taylor Swift si Rihanna s-au numarat si ei printre marii castigatori ai serii. Celine Dion a primit Icon Award, iar Britney Spears mult-ravnitul Millenium Award.

Mai multe ONG-uri au depus la Parlament o lista cu 3 milioane de semnaturi pentru interzicerea casatoriilor gay

Mai multe ONG-uri reunite in cadrul Coalitiei pentru familie au depus luni luni o initiativa de modificare a Constitutiei prin care ar urma sa fie interzise casatoriile intre homosexuali.

Cele mai frumoase aparitii de la Cannes Film Festival

La editia din acest an a Festivalului de Film de la Cannes au participat multe vedete de peste ocean. Covorul rosu de pe coasta de azur a putut astfel concura cu brio cu cel al marilor ceremonii Oscar. Iata cele mai frumoase aparitii vestimentare de la Cannes Film Festival.

Cele mai murdare locuri publice. Afla de ce trebuie sa te feresti

Ai putea crede ca toaletele publice sunt cele mai murdare locuri publice. Exista insa si alte zone, unele dintre ele la care nu te-ai fi gandit. Iata, asadar, unde ar trebui sa fii cu ochii in patru de fiecare data cand.

Top 7 cele mai cumplite sinucideri pe soselele din Romania. Barbatul care a incercat sa-si omoare vecinul suspectand ca este amantul sotiei

Considerata una dintre cele mai violente morti, sinuciderea prin accident rutier a facut nenumarate victime pe soselele din Romania. in unele cazuri, soferii au lasat in urma lor bilete de adio in care isi explica gestul, in alte situatii dinamica accidentelor a condus spre concluzia sinuciderii.

Topul echipelor din Europa cu cele mai multe trofee

Va prezentam mai jos un top interesant al echipelor europene cu cele mai multe trofee castigate. Aceasta dupa numeroasele finale de cupe interne disputate la finalul saptamanii precedente.

100 cele mai utile scurtaturi de taste in Excel partea a doua

Numarul de scurtaturi de taste in Excel este surprinzator de mare. E foarte probabil insa sa nu fi auzit niciodata de multe dintre ele ele si, cu atat mai putin, sa le tineti minte. in schimb, cu aceasta serie de articole, inceputa cu100 cele mai utile scurtaturi de taste in Excel prima parte, s-ar [].

Top 10 cele mai iubite branduri de catre europeni

Cele mai iubite branduri de catre europeni au fost alese pe baza postarilor din social media anul trecut, care contineau cuvinte ca adorabil, superb, remarcabil, fantastic si perfect, potrivit.

Cele mai puternice antibiotice naturale

Antibioticele au devenit astazi unul dintre medicamentele cele mai folosite. Din pacate, desi de multe ori eficiente pe moment, antibioticele de sinteza distrug pe langa bacteriile care creeaza probleme si bacterii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )