Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai cumplite marturii despre daci: Sunt atat de barbari incat nici nu inteleg ce este aceea pace

Adevărul Adevărul,
Cele mai cumplite marturii despre daci: Sunt atat de barbari incat nici nu inteleg ce este aceea pace

Scrierile unor autori antici ofera amanunte mai putin cunoscute in manualele de istorie despre stramosii nostri. Dacii getii) erau primejdiosi pentru romani, iar obiceiurile lor sangeroase ii faceau temuti. Sunt atat de barbari incat nici nu inteleg ce este aceea pace, informa unul dintre istoricii latini. continuă pe Adevărul

Cele mai mari daune morale cerute in instanta. Cat costa viata unui copil, a unei mame sau sanatatea unor tineri, victime ale unor tentative de omor

Judetul Prahova detine recordul pentru valoarea unor daune morale solicitate, in instanta, de parintii unui copil de la una dintre cele mai mari companii din Romania. Un miliard de euro este suma la care a fost evaluata viata lui Marian Furcelea, un baietel de doar noua ani, din comuna Aricestii Rahtivani, gasit mort, in data de 27 februarie 2014, langa o sonda apartinand companiei OMV Petrom.

Cele mai ciudate 25 de traditii Anul Nou, din jurul lumii

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. Romania oamenii arunca monede in apa pentru a le [].

Cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou, din jurul lumii

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. Romania oamenii arunca monede in apa pentru a le [].

Top cele mai bune telefoane din 2016: smartphone-urile varf de gama

Am aruncat un ochi peste lista de oferte eMAG si am cautat top smartphone-uri de anul acesta. Cele mai bune telefoane din 2016 au venit cu imbunatatiri importantein comparatie cu generatiile trecute. Anul 2016 este aproape de final, asa ca este momentul sa tragem linie si sa alcatuim un top al celor mai bune telefoane [].

Programul magazinelor: Cele mai multe mall-uri si magazine vor fi inchise in 1 ianuarie

In prima zi a anului viitor cele mai multe magazine, dar si centre comerciale vor fi inchise. Exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special.

FOTO Top 3 cele mai spectaculoase biserici fortificate din Brasov. Lucruri putin stiute despre minunile care atrag milioane de straini

Bisericile fortificate ale Brasovului sunt o mare atractie pentru turisti. Au fost incluse intr-un circuit special si sunt vizitate mai ales de straini. Trei dintre ele nu trebuie ratate de vizitatori.

TOP 10 CELE MAI CITITE: Dezastrul din scoala prefigureaza un viitor sumbru pentru Romania. Lectorul universitar Mihai Maci: Multi studenti au cunostintele unor copii de 12-13 ani. Ce trebuie sa stie un elev care termina liceul

Ce invatam si ce nu invatam la scoala? Care sunt putintele si neputintele sistemului romanesc de invatamant actual? Si ce schimbare sa cerem? RL a discutat despre toate acestea cu lectorul universitar Mihai Maci, care a publicat recent volumul Anatomia unei imposturi. O scoala incapabila sa invete.

Sunt atat de OBOSIT sa fiu FURIOS, profund SUPARAT, DEZAMAGIT... Tuncay Ozturk, mesaj ABSOLUT EMOTIONANT

Tuncay Ozturk a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant cu privire la atacul armat, care a avut loc la clubul din Istanbul, unde mai multe persoane au fost omorate. El a publicat mesajul la cacir.

Cele mai bune filme ale anului 2016 VIDEO

Adevarul va propune un clasament al celor mai bune filme difuzate pe marile noastre ecrane in anul cinematografic 2016, despre care ati putut citi in cronicile de film de pe print sau online. Este vorba strict de cele care au avut premiera oficiala romaneasca in 2016, de aceea foarte multe dintre ele au de fapt ca an de productie.

ANUL NOU iN LUME: China, Thailanda si Kazahstan au intrat in 2017! Imagini cu CELE MAI SPECTACULOASE FOCURI DE ARTIFICII din marile orase de pe Glob! (VIDEO)

00La aceasta ora intra in Noul An, Bangladesh, Kazahstan si mai multe state din centrul Asiei. Bangladesh, Kazahstan si mai multe state din centrul Asiei au intrat in noul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )