Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai cunoscute metode de inselaciune si cum te poti feri de escroci. Infractorii pretind ca sunt procurori, politisti sau vanzatori

Adevărul Adevărul,
Cele mai cunoscute metode de inselaciune si cum te poti feri de escroci. Infractorii pretind ca sunt procurori, politisti sau vanzatori

Metodele cele mai folosite prin care escrocii isi pacalesc victimele sunt Premiul si Accidentul, dar infractorii nu ezita sa schimbe registrul pentru a face usor rost de bani pe seama naivilor. Tintele predilecte ale acestora sunt batranii si locuitorii din mediul rural. continuă pe Adevărul

Cum putem incetini imbatranirea. Cele mai banale metode prin care mentinem tineretea. Ce minuni poate face soia

Femeile si barbatii, in momentul in care ajung in jurul varstei de 45-50 de ani, trec prin anumite stari. Acest comportament apare din cauza schimbarilor care se produc la nivelul corpului. Majoritatea se gandesc ca imbatranesc si cauta solutii pentru a incetini procesul de trecere treptata peste ani.

Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba Stirling Prize, a murit, joi, la varsta de 65 de.

Cat costa biletele la cele mai importante concerte ale verii

Vara lui 2016 se anunta una plina de concerte. Fie ca vorbim despre Enrique Iglesias, Maroon 5, Muse, Rihanna sau Sia, organizatorii promit spectacole cum nu s-au mai vazut in Romania. Preturile sunt pe masura. Cele mai ieftine bilete sunt la concertul britanicilor de la Muse, pe cand la polul opus sunt Rihanna sau Maroon 5.

Nicusor Dan cere PNL sa retraga candidatura lui Ludovic Orban si sustine ca intr-o confruntare cu PSD ar obtine cele mai multe voturi

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, cere PNL sa il retraga pe Ludovic Orban din cursa, daca vrea intr-adevar ca PSD sa nu castige. Alina Gorghiu imi sugereaza, intr-o emisiune TV, sa ma retrag din cursa in favoarea lui Ludovic Orban. Vreau sa va asigur ca nu voi accepta sa fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greseste. Sondajele arata ca, intr-o confruntare directa cu PSD-ul, voi obtine cele mai multe voturi, asa incat gasesc ca e mai rezonabil ca PNL sa-si retraga candidatul, daca vrea intr-adevar ca PSD sa nu castige, a scris Nicusor Dan pe pagina sa de Facebook.

Cele mai frumoase orase din Portugalia: calatorie prin Sinaia si Venetia lusitane

Cele mai frumoase orase din Portugalia. Portugalia este o tara superba, cu oameni primitori, muzica incantatoare si mancare delicioasa. Un adevarat paradis pentru turistii care nu ar trebui sa-si limiteze vizita la capitala Lisabona, pentru ca au la dispozitie si alte orase care le vor ramane in suflet.

Ce candidati la Primarie sunt favorizati de astre. Dintre toti candidatii, are cele mai mari sanse

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Bucuresti, are cele mai mari sase la castigarea alegerilor, a spus astrologul Cristina Demetrescu, duminica, la emisiunea News Magazine, de la Antena.

Aderarea la NATO, unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, considera presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj transmis cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania si publicat astazi de Administratia Prezidentiala.

Mesajul lui Iohannis, de ziua NATO: Aderarea, unul din cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane

Aderarea la NATO constituie unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii externe contemporane a tarii noastre, afirma presedintele Klaus Iohannis, duminica, intr-un mesaj transmis cu ocazia.

Cum arata cele mai frumoase biblioteci din lume

Biblioteca este un loc sfant, spun iubitorii de carte, cei care adora sa se relaxeze citind. Marii scriitori ai lumii nu au trait in case luxoase, insa fiecare si-a amenajat propriul sanctuar, locul in care creatorii de frumos isi gaseau linistea si inspiratia pentru a crea. Revista Vogue Living a facut un top al celor mai frumoase bibilioteci din lume.

Un oras din Prahova este localitatea cu cele mai multe monumente istorice pe cap de locuitor din Romania

Cel mai cautat oras din Romania de lumea buna, la 1900, si capitala de vara a tarii detine si titlul de localitatea cu cele mai multe monumente istorice pe cap de locuitor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )