Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai eficiente trucuri pentru un zambet frumos si sanatos

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai eficiente trucuri pentru un zambet frumos si sanatos

Se spune ca zambetul este cartea de vizita a fiecarei persoane, un accesoriu de care ar trebui sa avem intotdeauna grija. In acelasi timp, dantura este si una dintre cele mai expuse zone, iar sanatatea ei poate fi influentata de. continuă pe Wall-Street Ro

Care sunt cele mai nocive alimente pentru dinti. Specialist: Cei care nu mananca lactate si oua sunt pacientii nostri pe vecie

Stomatologul Dan Gabriel Gospodaru, presedintele Colegiului Medicilor Dentisti din Suceava, ne-a declarat ca cele mai nocive alimente pentru dantura sunt dulciurile lipicioase, cum ar fi guma de mestecat, caramelele si jeleurile. La polul opus, alimentele care ajuta dantura sunt cele bogate in calciu, lactate, fructe si legume.

MESAJE DE SFANTUL VASILE. Cele mai frumoase MESAJE pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de SFANTUL VASILE

in prima zi a fiecarui an, crestin ortodocsii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile, considerat unul dintre cei mai importanti parinti ai bisericii ortodoxe si unul dintre cei mai mari.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai frumoase URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni, pentru colegi. Iata cele mai impresionante Urari.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai sincere URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni pentru colegi. Iata cele mai frumoase Urari de.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai calde URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

E momentul acela al anului in care este frumos sa trimiti Urari de Anul Nou. E timpul gandurilor calde pentru cei dragi, pentru prieteni pentru colegi. Iata cele mai frumoase Urari de.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai amuzante URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai amuzante URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru URA.

URARI DE ANUL NOU 2019. Cele mai nostime URARI de ANUL NOU. La Multi Ani, 2019!

Cum Anul Nou se apropie cu pasi repezi, iata mai jos cele mai nostime URARI DE ANUL NOU 2019 haioase pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Exemple potrivite pentru.

Cele mai frumoase si gustoase aperitive pentru Revelion

Cauti niste idei de aperitive festive cu care sa le iei ochii invitatilor de Revelion si care sa fie si foarte gustoase? Ai venit unde trebuie!Iata cele mai interesante idei de aperitive.

Cele mai ciudate traditii si obiceiuri de Anul Nou, din jurul lumii. Prin ce se remarca Romania

Cand vine vorba de celebrat intrarea inNoul An, se pare ca fiecare tara are o traditie dubioasa. Unii arunca painea in pereti, iar altii ard sperietori pentru a avea noroc. Mai jos va prezentam cele mai ciudate 25 de traditii de Anul Nou din lume. RomaniaPlugusorul, Capra, umblatul cu Ursul, Sorcova. Oamenii arunca monede in [] .

Cele mai cunoscute vedete vegetariene sau vegane

Vegetarianismul sau veganismul sunt curente care au prins printre vedetele de la Hollywood. Fie ca au aderat la ele din dragoste pentru animale, fie din motive de sanatate, multe celebritati au renuntat la consumul de carne.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )