Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cele mai fericite tari din lume: Arabia Saudita, in top. Unde s-a pierdut Europa?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai fericite tari din lume: Arabia Saudita, in top. Unde s-a pierdut Europa?

Columbia, Fiji si Arabia Saudita sunt cele mai fericite tari din lume si acest lucru contrazice perceptia generala despre ce ii face fericiti pe oameni. Astfel, respectarea drepturilor umane, siguranta nationala si criminalitate redusa par ca nu. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai performata moneda din lume a fost anul trecut bitcoin. De ce moneda virtuala pare sa fie din nou la moda

Dolarul s-a apreciat pe parcursul anului trecut fata de un cos de valute cu 8,3%, dar, in ciuda intaririi acestuia, cea mai perfomanta moneda din lume a fost in 2015 bitcoinul. Astfel, desi anul trecut dolarul s-a intarit - in special datorita deciziei Fed de a majora dobanzile -moneda virtuala a performat mult mai bine, apreciindu-se cu 35% fata de USD in 2015, scrie publicatia online Zerohedge. com.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2015

Un juriu format din 19 specialisti ai handbalului si fanii din intreaga lume au desemnat-o pe Cristina Neagu drept cea mai valoroasa jucatoare din lume in anul 2015.

Bomba cu hidrogen, testata in Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba termonucleara, denumita si bomba cu hidrogen, cum este cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, este socotita cea mai nimicitoare arma din lume.

Bomba cu hidrogen este cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba termonucleara - sau cu hidrogen -, ca cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, a fost dezvoltata dupa folosirea armelor nucleare impotriva Japoniei in al Doilea Razboi Mondial si este cu mult mai nimicitoare decat acestea, scrie.

Banca Elvetiei se asteapta la cele mai mari pierderi din istorie

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul trecut o pierdere de 23 miliarde franci 23,05 miliarde dolari), cea mai mare din istoria institutiei, ca urmare a incercarilor de a tempera intarirea francului, in contextul renuntarii in ianuarie la plafonul de 1,2 franci pentru un euro, transmite Mediafax.

Ieftinire semnificativa a motorinei. Care sunt preturile la cele mai ieftine benzinarii din tara

Motorina s-a ieftinit din nou! Statiile Petrom din tara au diminuat vineri pretul la motorina comercializata in statiile proprii cu trei bani! Astfel, in majoritatea statiilor PECO Petrom motorina se poate.

Cat castiga seful celei mai valoroase companii din lume

Tim Cook, CEO Apple, a fost platit in 2015 cu 10,3 milioane de dolari, in ciuda perioadei dificile pe care a traversat-o compania, valoarea actiunilor scazand anul trecut, scrie ZF. ro, citand seekingalpha. Conform.

Bomba cu hidrogen, cea mai periculoasa arma din lume

Bomba termonucleara - sau cu hidrogen - ca cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, a fost dezvoltata dupa folosirea armelor nucleare impotriva Japoniei in al Doilea Razboi Mondial si este cu.

Banca Elvetiei estimeaza cele mai mari pierderi din istorie. Vezi motivele

Banca Elvetiei estimeaza ca va raporta pentru anul 2015 o pierdere de 23 miliarde franci.

Domnul carte de credit: cate carduri de credit detine barbatul care figureaza in Cartea Recordurilor si cu cel mai lung portofel din lume

Britanicul Walter Cavanagh figureaza in Cartea Recordurilor ca persoana cu cele mai multe carti de credit din lume. Pentru ca avea nevoie de un portofel pe masura unde sa-si tina numeroasele carduri, acesta a facut rost de unul urias, bifand astfel o noua mentionare in Guinness Book of World Records, pentru cel mai lung portofel din lume.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )