Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cele mai folosite cuvinte din limba romana. Pariu ca nu stii care sunt?

Playtech Playtech,
Cele mai folosite cuvinte din limba romana. Pariu ca nu stii care sunt?

Indiferent de vocabularul sau, exista cuvinte pe care orice roman le foloseste. De mentionat este ca cele mai utilizate cuvinte din limba romana sunt prepozitiile pe, de sau la, conjunctiile coordonatoare ca si, sau, ori verbele auxiliare a avea si a fi. Asta spun specialistii. Cele mai folosite cuvinte din limba romana De altfel, nu . continuă pe Playtech

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Crestere brusca a numarului de alegatori la Ceru Bacainti (Alba), una dintre cele mai pustii comune din Romania. Mare parte din votanti sunt flotanti

In comuna Ceru Bacainti, din judetul Alba, una dintre cele mai pustii comune din Romania, in care mai sunt aproximativ de 250 de persoane, dintre care doar 214 cu drept de vot s-a inregistrat in ultima.

Romania, printre tarile cu cele mai mari scumpiri din UE in luna august

Romania se numara printre tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei in august, o luna in care restrictiile impuse pentru a tine sub control pandemia de coronavirus COVID-19) au continuat sa fie ridicate, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Fetita adoptata nu mai vrea sa vorbeasca in limba romana. Cum s-a ajuns aici, este halucinant

Lumea adoptiilor este una intensa si pline de povesi, uneori halucinante. Aceasta este povestea Sorinei, fetita adoptata de o familie americana si despre cum s-a adaptat la mediul de acolo. Fetita adoptata nu mai vrea sa vorbeasca in limba romana Sorina este fetita adoptata, din Baia Mare, care conform celor de la spotmedia. ro, a ajuns .

FRAGMENT Barbatul cu haina rosie, cel mai nou roman al lui Julian Barnes, a aparut in limba romana, in traducerea lui Radu Paraschivescu

Cel mai nou roman al lui Julian Barnes castigator al Man Booker Prize pentru Sentimentul unui sfarsit), Barbatul cu haina rosie, a aparut in limba romana, in colectia Babel a Editurii Nemira, traducerea apartinandu-i lui Radu Paraschivescu. Adevarul prezinta in premiera un fragment din romanul lui Barnes.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

Cluj si Suceava, judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 211 - continua sa fie in Capitala. Pe primul loc in topul judetelor, cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore, este Clujul, cu 99 de cazuri, si Suceava, cu 91 de cazuri.

Bucuresti si Maramures, cele mai multe noi cazuri confirmate sambata. Capitala se afla pe primul loc si la numarul total de persoane infectate, urmata de Suceava. Situatia pe judete

Bucuresti, Maramures, Timis si Bacaul sunt judetele cu cele mai multe cazuril noi de infestare cu COVID-19 raportate sambata, Capitala inregistrand 220 de noi cazuri, in vreme ce in Maramures au fost 71 de noi infectati, in Timis 61 de cazuri iar la Bacau 59. La polul opus se afla Bistrita-Nasaud, Mehedinti, Mures si Harghita, cu mai putin de 10 noi cazuri confirmate sambata.

Mare grija ce cumparati! Acestea sunt cele mai injectate alimente - Se gasesc chiar si la piata

Aveti mare grija de unde va faceti piata! Fructele si legumele injectate ne altereaza sanatatea si duc chiar si la cancer. Nutritionist Luiza Pirvu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care sunt cele mai tratate alimente cu pesticide.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )