Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai frecvente boli de inima

Adevărul Adevărul,
Cele mai frecvente boli de inima

Bolile de inima impreuna cu accidentele vasculare cerebrale reprezinta prima cauza de mortalitate in Romania. Cele mai frecvente boli de inima in randul populatiei sunt infarctul miocardic, tulburarile de ritm cardiac si insuficienta cardiaca. Aflati cum sa recunoasteti cele mai frecvente boli de inima si cand trebuie sa mergeti la medic. continuă pe Adevărul

Cele mai frecvente boli la femei

Exista o serie de boli la care femeile sunt mai expuse decat barbatii. Maladiile din sfera genitala, depresia, osteoporoza, dar, in ultimul timp, si bolile cardiovasculare, cancerele sunt inregistrate frecvent in randul femeilor. Va prezentam cele mai frecvente boli la femei.

Care sunt cele mai frecvente cosmaruri si explicatia lor stiintifica, dezvaluita de un psiholog

Un psiholog specializat in interpretarea viselor explica semnificatia celor mai frecvente cosmaruri pe care la avem. Cosmarurile par sa se inmulteasca in perioada sarbatorii Halloween, pentru ca tot atunci se schimba si ora si astfel obiceiurile de somn ale oamenilor sunt afectate.

Cele mai frecvente probleme sexuale de care se plang cuplurile si cum pot fi acestea rezolvate, conform sexologilor

Psihoterapeutii specializati in rezvolvarea problemelor sexuale intalnesc in mod frecvent anumite situatii dificile cu care se confrunta cuplurile. Sapte sexologi au facut o lista cu problemele sexuale de care cuplurile casatorite se plang cel mai des.

Eurostat: Romania se numara printre tarile cu cele mai mici deficite bugetare si cu cele mai mici datorii externe din UE

Conform estimarilor publicate miercuri de Oficiul European pentru Statistica - Eurostat, Romania ocupa pozitia a doua in topul tarilor cu cele mai mici deficite bugetare si pozitia a patra in clasamentul tarilor cu cele mai mici datorii externe.

Cele mai mari minciuni din istorie: disperarea lui Nixon, apogeul antisemitismului din Franta si schema care a inspirat Caritas

Traim intr-o epoca in care neincrederea fata de alesi, guverne sau pur si simplu persoane influente atinge cote nemaiintalnite. in urmatoarele randuri, va prezentam cinci situatii din istorie in care povestea oficiala a avut putine in comun cu adevarul; practic, unele dintre cele mai mari minciuni din istorie.

Cele mai bune pelicule de pe Croazeta intr-un festival premium

Intre 23 si 29 octombrie, la Cinema PRO, Cinema Studio si Cinema Elvire Popesco, vor rula cateva dintre cele mai aplaudate filme de la Festivalul de la Cannes, unele distinse cu marile premii Dheepan Palme dOr), The Lobster Premiul Juriului), The Assassin Premiul pentru Regie), Chronic Premiul pentru scenariu), maratonul de 338 de minute Arabian Nights, Tale of Tales, Louder than Bombs, Mustang, La tierra y la sombra Camera dOr).

Unde poti sa te angajezi in aceasta saptamana. in ce domeniu sunt cele mai multe locuri de munca libere

Muncitorii necalificati si confectionerii de imbracaminte au cele mai multe sanse de angajare in aceasta saptamana. Angaajtorii din judetul Calarasi cauta si brutari, patiseri, vanzatori ori soferi. Oferta cu care sunt asteptati somerii este de 379 posturi libere.

Director de creatie Golin: Europa de Est este una dintre cele mai creative regiuni

Europa de Est se numara printre cele mai creative regiuni la nivel global, alaturi de America Latina si de Orientul indepartat, a declarat Charlie Coney, director de creatie pe regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA), in cadrul retelei internationale de agentii de relatii publice Golin.

VIDEO Cum ar arata lumea fara Romania? Cele mai emotionante si vizionate clipuri de promovare a tarii noastre, realizate de straini

Cele mai emotionante clipuri de promovare a tarii noastre au fost realizate de strainii lipsiti de prejudecati care au petrecut cateva ore sau cel mult cateva zile pe pamant romanesc.

Director de creatie Golin: Europa de Est este una cele mai creative regiuni

Europa de Est se numara printre cele mai creative regiuni la nivel global, alaturi de America Latina si Orientul Indepartat, a declarat pentru Wall-Street. ro, Charlie Coney, director de creatie pe regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa EMEA), in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )