Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai frecvente cauze ale cancerului: greseli care te pot costa viata

Adevărul Adevărul,
Cele mai frecvente cauze ale cancerului: greseli care te pot costa viata

Cea mai mare parte a cazurilor de cancer ar putea fi evitate. Stilul de viata gresit, fumatul, razele ultraviolete si alti factori de mediu constituie principalele cauze ale cancerului, se arata intr-un nou studiu privind originea cancerului, publicat in revista Nature. Factorii genetici nu sunt asa de importanti cum s-ar crede. continuă pe Adevărul

Ce a fost initial Perinita, unul dintre cele mai frumoase dansuri ale dragostei la romani. Jocul isi are originile in Prahova

Perinita, dans al dragostei si al bucuriei, a inceput ca un obicei de nunta din comuna prahoveana Batrani, cand mireasa isi etala nuntasilor zestrea, dar si indemanarea. Treptat, a depasit granitele satului, ale judetului si ale Romaniei, fiind nelipsit si astazi de la petreceri.

Top Google: Cele mai populare personalitati in 2015

Cele mai populare personalitati ale anului 2015 in cautarile facute de romani in Google sunt Simona Halep, Elena Udrea, Gabriel Cotabita, Vadim Tudor si Mihaela Radulescu.

inca un an bun pentru cinematrografie: cele mai anticipate filme din 2016

Am hotarat deja ca anul 2015 a fost unul excelent pentru filme, iar asta in conditiile in care Star Wars nu a fost inca lansat. Nici urmatorul an nu pare ca se va lasa mai prejos, iar lista cu cele mai anticipate filme din 2016 pe care am pregatit-o va va confirma asta. Cele mai [].

Cele mai periculoase tendinte de infrumusetare in anul 2015: par ars cu flacara, machiaj cu creioane colorate si buze umflate

Anul 2015 a adus multe tendinte extravagante si chiar periculoase in materie de frumusete si machiaj. Printre cele mai ciudate metode de infrumusetare pe care le-au pus in aplicare femeile se numara curbarea genelor cu un bat fierbinte, arsurile cu model si eliminarea varfurilor despicate cu ajutorul focului.

Cele mai puternice antibiotice naturale

Oamenii de stiinta avertizeaza ca lumea se afla pe punctul de a intra in era post antibiotica, in care bacteriile sunt din ce in ce mai rezistente la antibiotice. Sunt doua mari cauze ale unui asemenea.

Siegfried Muresan, eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European. Macovei, devansata

Purtatorul de cuvant al PPE Siegfried Muresan este eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European in anul 2015. Europdeputatul Monica Macovei,care in 2013 era cel mai activ din raportorii PPE, se poate lauda doar cu doua rapoarte.

Cele mai importante lucruri pe care barbatii le invata din relatiile de cuplu destramate

Adesea, unele dintre cele mai importante lectii de viata le invatam din greselile facute, lucru care se aplica si in cazul relatiilor de cuplu, dupa cum a relevat un sondaj realizat in randul barbatilor parasiti de sotii sau iubite.

Dr. Oz: Cele mai sanatoase alimente pentru gravide

Gravidele sunt foarte atente cu alimentele pe care le mananca. Si bine fac. Iata care sunt cele mai sanatoase alimente pentru gravide, potrivit Dr. Oz. Lamaile Lamaile sunt potrivite si pentru.

Sondaj: Ce partide vor strange cele mai multe voturi la parlamentare

Daca duminica viitoare ar fi alegerile parlamentare, PNL ar obtine cele mai multe voturi. in acest clasament, ar fi urmate de PSD si UDMR, conform unui sondaj INSCOP .

Cele mai vechi marci de ceasuri

Cele mai vechi marci de ceasuri. Desi tehnologia moderna le-a umbrit din utilitate, ceasurile vor ramane mereu un accesoriu ce simbolizeaza eleganta si clasa. Unii dintre cei mai importanti producatori de ceasuri din lume fac acest lucru de sute de ani, iar titlul de cel mai vechi producator de ceasuri este disputat de mai multe companii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )