Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frecvente teorii ale conspiratiei legate de coronavirus. Dezinformarea din pandemie a omorat sute de oameni

Antena3 Antena3,
Cele mai frecvente teorii ale conspiratiei legate de coronavirus. Dezinformarea din pandemie a omorat sute de oameni

Dezinformarea din vremea pandemiei de coronavirus a provocat moartea a 800 de oameni. Cifra apare intr-un studiu facut de o echipa de cercetatori din mai multe tari. Cele mai frecvente forme de dezinformare s-au referit la teorii ale conspiratiei, tratamente miraculoase ori zvonuri care au speriat si mai mult populatia. continuă pe Antena3

Belarus, lovita puternic de un val masiv de proteste la cele mai mari intreprinderi ale statului. Mii de persoane au fost retinute (VIDEO)

Angajatii mai multor intreprinderi mari din Belarusau incetat activitatea si protesteaza in legatura cu fraudarea alegerilor parlamentare si a represaliilor,Politistii au intervenit in forta.

Cine sunt cele mai sexy printese ale Europei, adolescentele Chiara si Carolina, mostenitoare ale Casei de Bourbon

Desi nu multa lume vorbeste despre ele in presa internationala, pe plan local, cele doua mostenitoare ale imperiului Casei de Bourbon- Doua Sicilii fac furori in mediul online. Maria Carolina, in varsta de 17 ani si Maria Chiara, mezina familiei, sunt cele mai glamouroase regalitati din Europa.

FOTO VIDEO Proteste in Belarus. Val de greve la cele mai mari intreprinderi ale statului

Angajatii mai multor intreprinderi mari din Belarus au incetat activitatea si protesteaza in legatura cu fraudarea alegerilor si a represaliilor, transmite Interfax si RBC.

CORONAVIRUS |Top judete cu cele mai multe infectari. Bucurestiul se apropie de 8.000 de cazuri

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns, joi, la 66. 631 de infectari si 2. 860 victime, dupa testarea pozitiva a inca 1. 454 de persoane si decesul a 53 de pacienti COVID-19. De la izbucnirea crizei, cele mai.

CORONAVIRUS |Situatie critica in Spania. Sunt cele mai ingrijoratoare cifre din Europa

Spania a adunat cele mai ingrijoratoare cifre din Europa occidentala in privinta infectarilor cu COVID-19, comunicand o medie de 4. 923 de noi cazuri zilnice in ultima saptamana, mai mult decat Franta,.

Este ALERTA! Judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Coronavirusul, de necontrolat in Bucuresti

Este ALERTA! Conform bilantului din 14 august, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 1. 415 noi cazuri de infectare cu Covid-19 si 44 de decese noi. La Terapie Intensiva sunt internate 473 de persoane. Iata care sunt judetele cu cele mai multe cazuri noi de COVID-19.

Cele mai celebre rochii din filmele de la Hollywood

Rochiile purtate de renumite actrite in unele dintre cele mai de succes productii de la Hollywood vor ramane mereu in istorie, asemenea filmelor celebre in care le-am admirat! .

Romania are unul dintre cele mai mari procentaje de tineri care inca locuiesc cu parintii. La ce varsta pleaca de acasa alti europeni

Tinerii din Romania prefera sa locuiasca cu parintii. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat), tara noastra are unul dintre cele mai mari procente de tineri care inca nu au.

Orban: Romania va avea printre cele mai mici deficite bugetare la nivel european, chiar daca va ajunge la 8,6%

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Craiova, ca Romania va avea un deficit bugetar intre cele mai mici la nivel european, chiar daca acesta va ajunge la 8,5-8,6% in urma rectificarii bugetare.

Cele mai bune clatite, facute de Andreea Banica. Reteta artistei

Andreea Banica a facut publica una dintre putinele retete de desert pe care le gateste, si nu pentru ca nu ar vrea sau nu ar stii, ci pentru ca se fereste sa manance dulciuri. Astfel, vedeta a postat pe canalul ei de Youtube o reteta de clatite curcubeu. Cele mai bune si frumoase clatite, facute .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )