Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele mai frumoase citate din Mihai Eminescu. Munca unui om se poate plati. Caracterul, cultura lui, nicicand

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase citate din Mihai Eminescu. Munca unui om se poate plati. Caracterul, cultura lui, nicicand

Pe 15 ianuarie, celebram 169 de ani de la nasterea poetului nepereche Mihai Eminescu. Reamintim cateva dintre citatele sale celebre, profunde si la fel de actuale. continuă pe Adevărul

Magia Harry Potter a salvat de la faliment una dintre cele mai frumoase librarii din lume

O librarie veche de peste un secol, care a inspirat-o pe J. Rowling in Harry Potter, s-a salvat de la faliment introducand o taxa de intrare pentru vizitatori, in conditiile in care multi dintre acestia.

VIDEO Cum arata si cat valoreaza acum motocicleta care i-a apartinut lui Nicu Ceausescu: Este una dintre cele mai frumoase Honda construite vreodata

Fosta motocicleta a fiului dictatorului Nicolae Ceausescu, restaurata ca la carte, se afla acum in colectia privata a unui sucevean. Motocicleta poate fi admirata in muzeul afaceristului din comuna Horodnic de Jos a judetului Suceava.

12 din cele mai frumoase zone cu cladiri de patrimoniu din Bucuresti sunt n pericol. Planul urbanistic care le protejeaza de rechinii imobiliari expira

Planul Urbanistic Zonal care protejeaza 12 din cele 98 de zone protejate din Bucuresti si care ofera protectie cladirilor de patrimoniu din aceste areale, pentru a nu fi demolate sau agresate de interventii urbanistice neadecvate, expira pe 18 februarie 2019. Consilierii USR cer primarului Gabriela Firea sa puna pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General proiectul de prelungire a documentatiei de urbanism si sa apere patrimoniul construit al Bucurestiului.

Rasturnare de situatie in Brazilia, dupa instalarea noului presedinte: Una dintre cele mai restrictive economii din lume vrea acorduri bilaterale de comert cu tot globul

Jair Bolsonaro, proaspatul presedinte al Braziliei, doreste acorduri bilaterale de comert cu tot globul, fara partizanate ideologice, relateaza Reuters. Declaratia vine in contextul in care, in.

Una dintre cele mai sarace comune din Romania se va transforma complet, cu ajutorul fondurilor europene

Peste 500 de locuitori din comuna Argetoaia, jud. Dolj, vor beneficia de servicii integrate in domeniul educatiei, locuirii, formarii profesionale si serviciilor sociale in cadrul unui proiect in valoare de peste 16 milioane de lei derulat de Fundatia World Vision Romania cu sprijinul a sase parteneri.

Spectacol Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane. Unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale inceputului de an

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei organizeaza, luni 14 ianuarie 2019, incepand cu ora 19:00, Spectacolul Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane, dedicat marelui poet Mihai Eminescu, de la.

Mihai Eminescu, cine de circ mediatic

Da cautare pe google. Ce-i scris despre Mihai Eminescu? Pe Wikipedia e un text imbarligat despre cel mai influent poet, despre recuperarea curentelor literare, despre partizanatul sau conservator. Cine sta sa citeasca asa ceva, vomita sau se ticaloseste: ce treaba am eu cu asta? CLICK aici Celelalte postari influente despre Eminescu sar de pe ax. E nebun, sifilitic, geniu, antisemit, baiat tocmai bun pentru vreo conspiratie bolnava. De fapt, e ziua ta, nu? Ce-au facut din tine, ba, Eminescule?.

Matei Visniec, nominalizat la Premiul National de Poezie Mihai Eminescu

Poetul si dramaturgul Matei Visniec a fost nominalizat pentru Premiul National de Poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia, pe anul 2018, a anuntat presedintele Fundatiei Culturale Hyperion - caiete botosanene, Gellu Dorian.

Mihai Eminescu, intreaga opera, aplicatie gratuita pentru telefoanele inteligente, lansata de Academia Romana

Academia Romana lanseaza aplicatia digitala Mihai Eminescu, intreaga opera de Ziua Culturii Nationale, marti, la Ateneul Roman.

A debutat la Turnu Severin Festivalul International de Literatura Mihai Eminescu

In perioada 14-15 ianuarie a. c. , are loc editia a XXIX-a a Festivalului International de Literatura Mihai Eminescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )