Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2018

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2018

Desi principala atractie pe covorul rosu o reprezinta tinutele starurilor, fanii adora sa isi vada preferatii insotiti de partenerii lor de viata, iar paparazzi surprind si interpreteaza fiecare mic gest al lor. V-am pregatit o galerie foto adorabila cu cele mai frumoase cupluri de la Premiile Oscar din acest an. continuă pe ADPM

Cele mai frumoase machiaje de la Oscar 2018

Cel mai important eveniment din industria filmului, ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute fabuloase, ci si coafuri si machiaje pe masura. Iata cele mai apreciate look-uri de seara trecuta.

Red Carpet Oscar 2018. Ce rochii au purtat vedetele

A fost o adevarat parada de rochii spectaculoase la Oscar. In cadrul ceremoniei Red Carpet, actrite cunoscute din industria americana de film si-au facut aparitia purtand creatii vestimentare ale marilor case de moda. Iata cine a impresionat.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu Oscar 2018: o actrita a uimit purtand aceeasi tinuta ca la gala din1962. Salma Hayek, criticata

Actritele Rita Moreno, Jane Fonda si Jennifer Lawrence au purtat unele dintre cele mai apreciate tinute la gala premiilor Oscar 2018, in timp ce Salma Hayek si Nicole Kidman au dezamagit.

Cele mai bune 10 aparitii pe Red Carpet de la Oscar 2018

Zeci de vedete cunoscute din cinematografia americana si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2018, insa doar zece au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

Cea mai buna actrita a avut cel mai puternic si emotionant discurs la gala Oscar 2018: semnificatia ultimelor doua cuvinte rostite, devenite virale VIDEO

Frances McDormand 60 de ani) a castigat trofeul Oscar 2018 la categoria Cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea din Three Billboards outside Ebbing, Missouri, regizat de Martin McDonagh. Actrita a avut unul dintre cele mai puternice discursuri, iar ultimele doua cuvinte rostite s-au raspandit cu repeziciune in mediul online.

Minunile produse cu aparatul foto de o jurista care vaneaza salbaticiuni. Cele mai frumoase animale din Carpati, surprinse in mediul lor natural

O clujeanca pasionata de fotografie are un hobby pe cat de riscant, pe atat de frumos: realizeaza fotografii in natura cu ursi, lupi, vulpi si alte animale salbatice. De profesie consilier juridic, femeia isi dedica tot timpul liber acestei pasiuni.

Oscar 2018: The Shape of Water este cel mai bun film si are cel mai bun regizor, in ciuda acuzatiilor de plagiat: asemanarile cu lucrarea unui laureat Pulitzer

Cineastul mexican Guillermo del Toro 53 de ani) a castigat primul Oscar din cariera pentru regia filmului fantasy The Shape of Water, care a fost desemnat si Cel mai bun film la gala Oscar 2018, in ciuda acuzatiilor de plagiat.

LIVE TEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywood-ului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018.

LIVETEXT Premiile Oscar 2018: in aceasta noapte aflam cine sunt castigatorii Oscar 2018

Doar cateva ore ne mai despart de startul celui mai mare eveniment din industria cinematografica: gala Oscar 2018. Cea de-a 90-a editia a premiilor Academiei Americane de Film se va desfasura la Dolby Theatre din Los Angeles, unde marile staruri ale Hollywoodului vor defila pe covorul rosu si vor fi recompensate pentru eforturile depuse. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente si pentru a afla castigatorii Oscar 2018.

Castigatori Oscar 2018: omul cu Cel mai bun film si titlul Cel mai bun regizor

Castigatorii Oscar 2018 au fost anuntati. Asteptarea a fost lunga, dar cei mai buni de pana acum au fost prezentati si pana la anul nu vor mai fi altii. Acesta e cel mai bun film. Gala Oscar 2018 a marcat a 90-a editie a acestui moment cand sunt premiate cele mai bune productii, cei mai [].

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )