Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai frumoase cupluri de vedete de la Golden Globes 2019

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase cupluri de vedete de la Golden Globes 2019

Cele mai adorabile si frumoase cupluri de vedete ale momentului si-au facut aparitia pe covorul rosu al mult asteptatului eveniment The Golden Globes. Au stralucit impreuna si au imbracat tinute sofisticate. continuă pe ADPM

Bohemian Rhapsody, cel mai bun film la Golden Globes 2019! Iata lista completa a castigatorilor!

Premiile Golden Globes s-au acordat aseara la Los Angeles, iar ceremonia a fost una plina de surprize. Bohemian Rhapsody a invins A Star is Born in cursa pentru cel mai bun film drama, iar Glenn Close i-a suflat premiul lui Lady Gaga pentru cea mai buna actrita. Iata lista completa a castigatorilor.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Red Carpet Golden Globes 2019. Ce rochii au purtat vedetele!

Aseara a avut loc, in Los Angeles, editia cu numarul 75 a Galei de decernare a Golden Globes. Pe covorul rosu al evenimentului si-au facut aparitia zeci de vedete de top de la Hollywood. Iata ce rochii si accesorii au ales sa poarte pentru aceasta ocazie speciala.

Lady Gaga si-a adus logodnicul la Golden Globes 2019

Lady Gaga si logodnicul sau Christian Carino au fost adorabili aseara la premiile Golden Globes.

Vedeta care a purtat jeans sub rochie la Golden Globes 2019

Jameela Jamil este actrita care a purat o pereche de jeans chiar pe covorul rosu al premiilor Golden Globes.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate tinute de la Globurile de Aur: Lady Gaga si Penelope Cruz, spectaculoase; Anne Hathway si Heidi Klum au lasat de dorit

Lady Gaga, Gemma Chan, Sandra Oh, Emily Blunt si Julia Roberts conduc in topul celor mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu al galei Globurile de Aur 2019, in timp ce Anne Hathaway, Lucy Liu si Heidi Klum au purtat cele mai neinspirate tinute.

MESAJE DE SFANTUL ION. Cele mai frumoase MESAJE, URARI, SMS-uri de SFANTUL ION. La multi ani Ioane, Ioana, Ionel, Ionela!

La multi ani de Sfantul Ion! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu.

Care sunt cele mai importante fenomene astronomice ale anului 2019

Muzeograful Ciprian Vintdevara, coordonatorul Serviciului de Astronomie al Muzeului Vasile Parvan din Barlad a publicat lista celor mai importante fenomene astronomice ale anului 2019. Primul fenomen vizibil a fost noaptea trecuta, cand s-a atins maximul curentului de meteori Quadrantide.

Cele mai urate rochii de la Golden Globes

Duminica seara are loc prima ceremonie de premii din acest an, Golden Globes, ocazie pentru a privi in urma si a admira cele mai urate rochii pe care le-au purtat vedetele la acest eveniment in ultimele trei decenii.

Globurile de aur 2019: Lista completa a castigatorilor la decernarea Golden Globes

In urma cu cateva ore, s-a incheiat decernarea premiilor Globurile de Aur 2019. Prezentatorii pentru cea de a 76-a editia a Golden Globes au fost Andy Samberg si Sandra Oh. Lista completa a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )