Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cele mai frumoase fotografii de la Dansez pentru tine RocknRoll, accidentari si dans in ploaie!

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase fotografii de la Dansez pentru tine RocknRoll, accidentari si dans in ploaie!

Editia de vineri a competitiei Dansez pentru tine a fost plina de evenimente neprevazute. Monica Davidescu s-a accidentat la repetitii si s-a ales cu ligamentele si rotula afectate, fiind inlocuita cu o fosta concurenta. Momentele frumoase au fost oferite de cele doua tipuri de dansuri: rocknroll si dans in ploaie. Continue reading . continuă pe ADPM

Accidentata grav, Monica Davidescu, inlocuita de o fosta concurenta la Dansez pentru tine

Monica Davidescu a fost nevoita sa iasa din competitia visurilor de la Pro Tv dup ace s-a accidentat grav in timpul repetitiilor, suferind o ruptura de ligament si de menisc. Continue reading .

Cezar Preda: Presedintele decide daca Nitu si Irimie sunt cele mai potrivite persoane.

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca este dreptul ministrului Justitiei sa faca propunerile pentru functiile de procuror general si procuror sef al DNA si ca ramane ca presedintele sa decida daca sunt cele mai potrivite persoane, informeaza Mediafax. Nu cunosc persoanele. E dreptul ministrului Justitiei sa propuna, nu le cunosc activitatea. Ramane ca presedintele sa decida daca sunt cel mai potrivite persoane, a declarat Cezar Preda, intrebat in legatura cu .

Cele mai noi lansari in materie de gadgeturi (FOTO)

Unul dintre cele mai noi gadgeturi este camera foto Galaxy cu Android a celor de la Samsung. Partea foto-video este asigurata de un senzor BSI CMOS de 16. 3 Megapixeli, lentile cu un zoom 21x, diafragma f/2.

15 intrebari despre mama si cele mai emotionante raspunsuri ale copiilor

Intrebarile pe care ti le pune un copil te lasa de multe ori cu cura cascata. Indiferent cat sunt de mici, ei sunt tot timpul pregatiti. Nici la capitolul raspunsuri, copiii nu stau rau. Iata cele mai emotionante.

Cele mai costisitoare catastrofe naturale din lume

Patru dintre cele mai costisitoare dezastre naturale au avut loc in Statele Unite in mai putin de 20 de ani. Japonia si China sunt alte doua tari puternic afectate de dezlantuirea naturii. Japonia: Cutremurul de.

Dansez pentru tine: Sezonul 13 aduce ghinion

Numarul 13 a adus ghinion concurentilor emisiunii Dansez pentru tine in cea de-a doua editie a show-ului.

Marian Dragulescu revine la Dansez pentru tine. Afla pe cine inlocuieste!

Dupa ce a fost eliminat din competitie, Marian Dragulescu revine la Dansez pentru tine in editia din 9 noiembrie, alaturi de Andreea Preda, partenera lui Pavel Stratan, conform unui comunicat Pro TV.

Marian Dragulescu si Adriana au parasit show-ul Dansez pentru tine

Marian Dragulescu si Adriana au parasit show-ul Dansez pentru tine, in timp ce Monica Davidescu a suferit un accident la picior in timpul repetitiilor si a fost inlocuita cu Oana, o fosta concurenta a emisiunii, informeaza stirileprotv. ro.

Ce inseamna pentru tine drapelul Romaniei? Pe TRICOLOR E SCRIS UNIRE, campania la care participa toti romanii

La Antena 3 incepe, de azi, o noua campanie. Este dedicata unuia dintre simbolurile nationale, drapelul, motiv pentru care se intuleaza, sugestiv, PE TRICOLOR E SCRIS UNIRE. Pentru cele trei culori, care compun.

Romania, pe primul loc in topul celor mai frumoase cimitire din lume

Romania se remarca in lume cu Transfagarasanul, cel mai frumos drum din lume, se afla pe primul loc in ceea ce priveste scaderea averii populatiei, dar mai nou, se afla si in topul clasamentului.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )