Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cele mai frumoase locuri din Polonia

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din Polonia

Polonia este o tara cu o cultura foarte bogata si cu numeroase cladiri istorice, care merita vizitata, mai ales ca se afla atat de aproape de Romania. Iata, in cele ce urmeaza, cateva dintre cele mai frumoase locuri din Polonia. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase locuri din Slovenia: castele medievale, pesteri uriase si orase cu arhitectura superba

Printre cele mai frumoase locuri din Slovenia se numara orasele Ljubljana, Bled, pesterile Skocjan si castelul Predjama, amplasat pitoresc pe o stanca inalta, chiar la intrarea intr-o grota.

FOTOGALERIE Cele mai frumoase locuri din Romania

In aceasta saptamana asteptam imagini despre prima zi de scoala. Pentru provocarea Prima zi de scoala va asteptam fotografiile pana miercuri, 9 septembrie 2015, inclusiv.

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii

Cele mai frumoase locuri din nordul Africii. Tari din Africa de Nord, precum Egipt, Tunisia si Maroc, atrag milioane de turisti anual datorita obiectivelor turistice deosebite si preturilor accesibile. Iata cateva destinatii incarcate de istorie si spectaculoase care merita vizitate.

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

VIDEO Ungaria Romania, azi, ora 21.45. Cele mai frumoase momente din istoria confruntarilor cu maghiarii

Romania si Ungaria s-au intalnit de 22 de ori, conform statisticii FIFA. Partea proasta e ca maghiarii au 10 victorii, partea buna e ca nu ne-au mai batut din 1981. Cele doua echipe joaca in aceasta seara la Budapesta ora 21.

Cele mai neprimitoare orase din lume: destinatii turistice cu localnici nepoliticosi, trafic infernal si mancare banala in topul rusinii

In fiecare an, publicatiile de turism realizeaza topuri care prezinta cele mai frumoase destinatii din lume. in acest an insa, Travel and Leisure a conceput si un top mai neobisnuit: pe langa lista cu destinatiile turistice primitoare, publicatia a realizat si un top al celor mai neospitaliere orase din lume.

Cele mai periculoase zone din Capitala, in 2015. Unde sunt cei mai multi musafiri nepoftiti

In primele sapte luni ale anului, in Bucuresti, s-au inregistrat aproape 5. 000 de furturi din locuinte, autovehicule, genti si buzunare. Cele mai multe dintre acestea au avut loc, potrivit datelor obtinute de B3.

Cele mai prospere ferme din Republica Moldova

Cele mai prospere ferme din Republica Moldova. Republica Moldova este considerata o tara cu potential mare de dezvoltare a agriculturii, iar produsele agricole ecologice reprezinta o nisa pentru export in Uniunea Europeana.

Atentie, soferi! Politia Rutiera a scos pistolul radar cu laser pe una dintre cele mai circulate sosele din Romania

Dispozitivul este prevazut cu laser si camera video, are o raza de actiune de un kilometru si poate depista simultan mai multi vitezomani. Decizia conducerii Serviciului Politiei Rutiere SPR) Valcea de a scoate acest radar pe DN 7 este urmare a numarului mare de accidente inregistrate in 2015 pe una din cele mai aglomerate sosele din tara, din cauza vitezei.

Cele mai frumoase filme de la Anonimul vin la Bucuresti

Pana pe 6 septembrie, La Cinema Elvira Popescu si la Cinema Studio poate fi urmarita retrospectiva celei de-a 12-a editii a Festivalului International de Film Independent Anonimul, care s-a desfasurat in luna august in Delta Dunarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )