Libnet.ro
UNICEF

20:46

Cele mai frumoase parcuri din Europa

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase parcuri din Europa

Cele mai frumoase parcuri din Europa. O destinatie grozava, verde, plina de copaci si de flori, Europa ofera o multime de parcuri cu adevarat minunate celor care iubesc natura. continuă pe Adevărul

Cele mai curate tari din Europa: Elvetia, pe locul intai in ceea ce priveste calitatea vietii si a apei potabile

Printre cele mai curate tari din Europa se numara Norvegia, Suedia, Austria si Cehia, in fruntea clasamentului european, dar si mondial aflandu-se Elvetia.

VIDEO Cum serbeaza grecii Ziua lor Nationala. Cele mai frumoase melodii de dans, iubite de o lume intreaga

De Ziua Nationala a Greciei, serbata la 25 martie, chiar de Buna Vestire, romanii se bucura alaturi de eleni pentru marea sarbatoare care le leaga destinele. Cum muzica insoteste orice ocazie din viata grecilor, dar si a romanilor, iata cateva dintre cele mai frumoase melodii grecesti.

Cele mai frumoase flori de primavara

Narcisele, zambilele sau lalelele sunt flori care nu ar trebui sa lipseasca primavara din nicio gradina. Viu colorate, parfumate, aceste flori, cele mai frumoase flori de primavara, sunt o incantare pentru simturi.

VIDEO WTA a publicat cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells: Simona Halep si Monica Niculescu sunt printre remarcate

Site-ul oficial al WTA a publicat un material cu cele mai frumoase lovituri de la Indian Wells de pe tabloul feminin de simplu). Printre jucatoarele care au impresionat se afla si Simona Halep si Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea executiile care au facut senzatie la competitia californiana. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Airbus A320, unul dintre cele mai populare modele din lume

Modelul Airbus A320 este unul din cele mai populare avioane din lume, folosite de majoritatea companiilor mari. Cunoscut pentru eficienta sa si tehnologia avansata, mai bine de 11. 000 de modele au fost.

Cele mai vechi bijuterii din lume, descoperite in Croatia

Cele mai vechi bijuterii din lume au fost descoperite recent, in Croatia. Acestea au fost realizate in urma cu 130. 000 de ani si au fost autentificate de oamenii de stiinta, conform lexpress. fr, scrie.

FOTO Cum a ajuns Ceausescu in Cimitirul Vesel de la Sapanta si povestea urmasului celui care a inventat cele mai frumoase cruci

Langa Cimitirul Vesel din Sapanta, minunea care a pus Romania pe harta turismului mondial, este casa memoriala a lui Stan Ioan Patras, taranul care a creat crucile vesele. Nu multa lume stie ca munca maramureseanului e continuata azi de Dumitru Pop Tincu, un sapantan de 59 de ani, care ii duce munca mai departe chiar in atelierul sau.

Brancusi, amantul de geniu: cum le-a atras in patul lui pe cele mai frumoase si destepte femei. Doar Vrajitoarea l-a sedus definitiv si i-a daruit un copil

Brancusi avea un farmec aparte, care era dat de geniul sau artistic, de personalitatea sa lipsita de prejudecati si de spiritul sau liber. Aceste caracteristici le-au atras ca un magnet pe multe femei, unele chiar de vita regala, de baiatul provenit dintr-o familie de tarani din satul gorjean Hobita. Pentru Brancusi, femeile care i-au trecut prin viata au fost si un motiv de inspiratie pentru lucrarile sale.

Cele mai ciudate constructii din Gorj au fost ridicate de un localnic din comuna Jupanesti

In comuna Jupanesti se gasesc unele dintre cele mai ciudate case din Romania. Un localnic a ridicat, in propria curte, mai multe constructii din sticle si chiar din lazi cu sticle.

Cele mai mari baraje din lume

Cele mai mari baraje din lume. Barajele pot fi formate din cauze naturale sau prin interventia deliberata a omului, motivele fiind mai ales construirea de hidrocentrale care sa poate asigura alimentarea cu energie a anumitor orase sau regiuni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )