Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase trasee montane din Europa: calatorii de neuitat prin munti si vai

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase trasee montane din Europa: calatorii de neuitat prin munti si vai

Cele mai frumoase trasee montane din Europa. Aflate la inaltimi mari sau mai putin impresionante, toate aceste trasee ofera peisaje de neuitat, care trebuie neaparat admirate cel putin o data in timpul vietii. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase plaje din Spania. 5 destinatii perfecte pentru vacanta

Pentru turistii care aleg in acest an litoralul Spaniei ca destinatie de concediu exista numeroase plaje frumoase dintre care pot alege, scrie Telegraph. co. uk. Cele prezentate aici sunt cele mai frumoase plaje din Spania - mai izolate, mai linistite, departe de haosul turistic din marile statiuni.

Cele mai frumoase orase din Italia: 5 locuri unice in lume

Italia este una dintre cele mai vizitate tari din lume. Turistii pot alege intre numeroase orase medievale sau care pastreaza urme ale civilizatiei antice romane. adevarul. ro prezinta 5 dintre cele mai frumoase orase din Italia. Oricare dintre acestea poate fi destinatia ideala de vacanta pentru turistul iubitor de cultura si de frumos.

Cele mai frumoase plaje din insula Corfu

Va prezentam cele mai frumoase plaje din insula Corfu, una din cele mai cautate destinatii turistice, cunoscuta drept Insula Verde gratie padurilor de maslini de pe suprafata ei.

MAGAZIN Istoria lumii intr-un singur chart. Cum e sa te simti invizibil? De ce avem alergii. Cauzele si consecintele amneziei. Cele mai fericite 5 tari din lume. Daca nu cadea meteorul, istoria crestinatatii putea fi alta

Am incercat pentru aceasta zi sa adumanm articole cat mai interesante. Legat de recentul si ingrozitorul cutremur din Nepal, aveti aici o baza de date foarte consistenta a tuturor cutremurelor. Eu am cautat dupa coordonatele Romaniei si am fost foarte multumit de informatii. Si, ca tot am avut parte de acel cutremur din Nepal, stiti ca pe Everest sunt trupurile a peste 200 de alipinisti morti , acestea fiint folosite ca repere?Va mai fi vorba in articolele de mai jos despre iluzii, cauzele si consecintele amneziei, un bogat set de scurte fisiere video si de animatii haioase. Lectura placuta si o duminica pe masura vremii frumoase!.

Cele mai bune carti interzise din istoria literaturii

Cartile, de-a lungul istoriei, au avut in dese randuri de suferit de pe urma cenzurii. Fie ca era vorba de politica, religie sau sex, oameni impinsi de un exces de zel al ipocriziei au intors spatele unor romane.

British Journal of Photography, una dintre cele mai importante reviste de profil din lume, scrie despre Photo Romania Festival

Despre Photo Romania Festival, care va aduce, in mai, la Cluj sute de fotografi, si parteneriatul sau cu Nordic Light din Norvegia se aminteste, intr-un articol din 23 aprilie, al renumitei reviste British Journal of Photography. Publicatie britanica a fost infiintata in 1854 si e una dintre cele mai relevante reviste de profil.

Cele mai dulci soiuri de capsuni

Cele mai dulci soiuri de capsuni le includ pe cele Albion, Charlotte, Sasha si Gariguette, fiind ideale consumului simplu, cat si in prepararea celor mai gustoase prajituri sau salate de fructe.

Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android

Unele dintre cele mai apreciate jocuri pentru Androidpot fi achizitionate la un pret redus, insa nu se stie exact pentru cat timp este valabila oferta. Weekend-ul a trecut, iar Google va ofera acum posibilitatea de a va achizitiona cateva dintre cele mai apreciate jocuri pentru Android la un pret redus. Alaturi de jocurileThe Room Two [] Reduceri pentru unele dintre cele mai bune jocuri pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mituri despre sexul anal: cele mai intalnite jumatati de adevar despre aceasta practica sexuala

In ciuda mai multor mituri despre sexul anal care circula in prezent si a faptului ca este considerat, totusi, un subiect tabu, aceasta practica sexuala este acceptata din cele mai vechi timpuri.

Cele mai ciudate pofte in timpul sarcinii

Cele mai ciudate pofte in timpul sarcinii. Preferintele culinare ale femeilor se schimba uneori in mod inexplicabil in timpul sarcinii, simturile devenind mult mai intense. Daca in cazul anumitor gravide se intampla sa nu le mai fie pe plac mancaruri care inainte de sarcina se numarau printre preferatele lor, altele se confrunta cu pofte cel putin bizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )