Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase vitrine de Craciun din lume in 2019

ADPM ADPM,
Cele mai frumoase vitrine de Craciun din lume in 2019

Anul acesta, unele dintre cele mai exclusiviste magazine din Londra si Paris s-au transformat in veritabile puncte de atractie pentru localnici si turisti deopotriva, iar asta gratie modului spectaculos in care si-au impodobit vitrinele de Craciun! . continuă pe ADPM

Cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri si felicitari virtuale de Sfantul Stefan. Cum ii poti surprinde placut pe sarbatoriti

In a treia zi de Craciun, crestinii ortodocsi si greco-catolici il praznuiesc pe Sfantul Stefan, primul martir ucis pentru credinta sa in Iisus Hristos. in Romania, peste 400. 000 de romani isi celebreaza, duminica, onomastica de sarbatoarea Sfantului Apostol, intaiul Mucenic si Arhidiacon Stefan. La multi ani de Sfantul Stefan tuturor sarbatoritilor! Iata cele mai frumoase .

Show INCENDIAR la Pro TV: Au facut-o in platoul stirilor Vezi AICI unele dintre cele mai FRUMOASE FEMEI din televiziune (FOTO)

Fotografia zilei vine de la Pro TV. Trei dintre cele mai frumoase prezentatoare tv s-au lasat surprinse intr-o ipostaza incendiara.

Top 2019: Cele mai frumoase momente muzicale ale anului

Obisnuiam sa fac o recapitulare a celor mai frumoase momente muzicale ale anului care se incheie. Misiunea a devenit din ce in ce mai dificila din 2016 incoace, pentru ca in Romania se produc abia 5-6 spectacole sau concerte de calitate intr-un an.

ANUL NOU 2020. REVELION 2020. Mesaje de Anul NOU. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de Anul Nou

ANUL NOU este aici. Ne pregatim, cu pasi repezi, sa trecem in 2020. A venit timpul sa lasam in urma anul 2019, cu bune si cu rele. Asa cum e si norml, la cumpana dintre ani, ne gandim la cei dragi, la cei.

SFANTUL STEFAN 2019. Mesaje de SFANTUL STEFAN 2019. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL STEFAN

SFANTUL STEFAN este praznuit in anul 2019, la fel ca in fiecare an, de altfel, la data de 27 Decembrie. Daca aveti in familie, printre prieteni sau printre cunoscuti persoane care poarta numele Sfantului Stef.

SFANTUL STEFAN 2019. Mesaje de SFANTUL STEFAN 2019. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de SFANTUL STEFAN

SFANTUL STEFAN este praznuit in anul 2019, la fel ca in fiecare an, de altfel, la data de 27 Decembrie. Daca aveti in familie, printre prieteni sau printre cunoscuti persoane care poarta numele Sfantului Stef.

MESAJE DE SF. STEFAN. Cele mai frumoase mesaje de trimis celor dragi

in a 3-a zi a Craciunului, in data de 27 decembrie, il sarbatorim pe Sfantul Stefan primul martir crestin condamnat la moarte de autoritatile iudaice din Ierusalim.

VIDEODe ce sunt turistii fascinati de Viflaim. Cel mai vechi obicei de Craciun din Maramures este pastrat cu sfintenie

In Maramuresul istoric traditile si obiceiurile de Craciun sunt pastrate cu sfintenie. Dupa Liturghia de Craciun, feciorii din fiecare comunitate trebuie sa joace Viflaimul, unul dintre cele mai vechi obiceiuri pastrate in satul maramuresean.

Doua titluri de Radu Paraschivescu, printre cele mai vandute carti la Humanitas in 2019

Adevarul. ro prezinta topurile de vanzari ale celor mai importante edituri. Printre cele mai vandute carti ale editurii Humanitas, in 2019, se numara Orasul fetelor de Elizabeth Gilbert, si doua titluri de Radu Paraschivescu: Orice om ii e teama. Un partid, doi ani si trei premieri si in lume nu-s mai multe multe Romanii planetei noastre i-ar lipsi).

Cel mai batran rinocer din lume a murit la varsta de 57 de ani

Un rinocer negru, considerat cel mai in varsta rinocer din lume a murit vineri in Tanzania la varsta de 57 de ani. Femela rinocer, pe nume Fausta a murit, potrivit ingrijitorilor din rezervatia in care se afla animalul, din cauze naturale, scrie CNN.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )