Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele mai grave accidente de tren produse in Europa.

România Liberă România Liberă,
Cele mai grave accidente de tren produse in Europa.

Accidentul feroviar care a avut loc miercuri de la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, soldat cu cel putin 77 de morti si 141 de raniti, este unul dintre cele mai sangeroase din ultimii aproximativ 40 de ani, relateaza Mediafax. Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui . continuă pe România Liberă

TOP cele mai grave ACCIDENTE DE TREN produse in Europa in ultimele zeci de ani.

Aceasta catastrofa este una dintre cele mai grave produse vreodata in Spania. In 1944, o coliziune intre un tren care asigura o legatura Madrid-Galicia si o locomotiva s-a soldat cu sute de morti. In 1972, 77 de persoane au fost murit in urma deraierii unui tren intre Cadiz si Sevilla Andaluzia), transmite AFP. Citeste si FOTO SOCANTE, realizate dupa accidentul feroviar din Spania Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de morti si raniti in cel mai grav accident feroviar din Spania. Ce scrie .

Cele mai grave greseli vestimentare pe care femeile le fac la birou

Fiecare companie are propriul cod vestimentar, care impune o anumita tinuta de birou. In cazul in care, totusi, la firma la care lucrezi nu exista asa ceva, asta nu inseamna ca te poti imbraca oricum. Iata.

Cele mai grave greseli vestimentare pe care femeile le fac la birou

Fiecare companie are propriul cod vestimentar, care impune o anumita tinuta de birou. in cazul in care, totusi, firma la care lucrezi nu este atat de stricta in acest sens, asta nu inseamna ca te poti imbraca oricum.

ADPM Beauty! Bronz cu aspect natural la tine acasa! Care sunt cele mai eficiente autobronzante ale momentului!

Chiar daca este vara, nu toata lumea agreeaza ideea de a petrece ore intregi la plaja sub razele de cele mai multe ori nocive ale soarelui pentru a obtine un bronz demn de covorul rosu. Tocmai de aceea s-au inventat produsele autobronzante, insa trebuie sa recunoastem ca multe dintre ele au foarte multe minusuri. Iata in continuare ce produse trebuie sa folosesti daca iti doresti garantia unui bronz cu aspect natural! Continue reading .

Care sunt cele mai interesante statistici legate de nasterile regale din Marea Britanie

Printul William si sotia lui, Catherine Middleton, asteapta din moment in moment nasterea primului lor copil. Ducesa de Cambridge este de azi-dimineata internata in spital si se afla in prima etapa de travaliu. in asteptarea marelui eveniment, jurnalistii CNN prezinta cele mai interesante numere, statistici si informatiile despre nasterile bebelusilor regali din Marea Britanie.

Cele mai interesante statistici legate de nasterile regale din Marea Britanie

Printul William si sotia lui, Catherine Middleton, asteapta din moment in moment nasterea primului lor copil. Ducesa de Cambridge este de azi-dimineata internata in spital si se afla in prima etapa de travaliu. in asteptarea marelui eveniment, jurnalistii CNN prezinta cele mai interesante numere, statistici si informatiile despre nasterile bebelusilor regali din Marea Britanie.

Care sunt cele mai bune tari pentru a lucra.

Irlanda ofera cele mai bune conditii de munca din lume, potrivit unui clasament realizat de agentia Bloomberg, informeaza Agerpres. Urmatoarele tari unde care ofera conditii bune pentru munca sunt Franta, Islanda, Danemarca, Luxemburg, Norvegia, SUA, Noua Zeelanda, Marea Britanie si Israel, informeaza luni ziarul ABC. Agentia Bloomberg a realizat un ranking privind care sunt cele mai bune tari pentru a munci, altfel spus, tarile care ofera cele mai bune conditii pentru activitatea .

FOTO Cele mai ciudate poduri din lume

Cele mai multe poduri sunt facute pentru a transporta oameni sau vehicule dintr-un loc in altul. Dar unde mai este distractia in toata aceasta treaba? Astfel, mai multi arhitecti si ingineri si-au lasat imaginatia sa zburde atunci cand au construit cateva poduri care au ajuns sa fie unice, amuzante si uimitoare.

Cele mai frecvente mituri despre tratarea durerilor de spate.

Durerile de spate sunt tratate, de cele mai multe ori, fara a cere sfatul medicului. Farmacista recomanda un medicament antiinflamator bun, bunica are o crema chinezeasca eficienta, iar un prieten sugereaza sa schimbi salteaua pe care dormi. Medicii specialisti sustin ca toate aceste tratamente populare pentru durerile de spate sunt ineficiente, deoarece nu solutioneaza cauza. Nu toata lumea trebuie sa stea la pat cand are dureri de spate si nu toate femeile scapa de acestea daca renunta la .

Wall-Street.ro organizeaza retailArena, unul dintre cele mai importante evenimente ale anului

Cotidianul de afaceri Wall-Street. ro organizeaza in aceasta toamna prima editie a conferintei retailArena , unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online din acest an.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2166 seconds )