Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cele mai importante noutati fiscale se discuta la Tax and Finance Forum, Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai importante noutati fiscale se discuta la Tax and Finance Forum, Bucuresti

BusinessMark te invita la conferinta Tax and Finance Forum, pe 28-29 mai la Hotel Radisson Blu, Bucuresti. Conferinta va aborda cele mai importante aspecte legislative si fiscale cu impact asupra mediului de afaceri, principalele provocari pentru contribuabilii romani si solutii de adaptare la noile prevederi. continuă pe Ziarul Bursa

Maria Grapini: Sunt raportor pentru unul dintre cele mai importante rapoarte asteptate in Uniunea Europeana

Maria Grapini, candidat PSD la europarlamentare, a afirmat, joi, ca Unul dintre cele mai importante rapoarte pe care le asteapta Uniunea Europeana, privitor la instituirea programului Vama, de cooperare in.

Top 10 cele mai ciudate lucruri care ti se intampla cand dormi. La cele mai multe nici nu te-ai fi asteptat

Somnul iti ocupa o mare parte din zi si ai crede ca intelegi foarte bine aceasta activitate, dar exista o serie de lucruri ciudate care se intampla in timp ce dormi. Calitatea somnului este influentata de o serie stufoasa de particularitati. Cand esti foarte obosit, calitatea somnului ar putea fi mai mica decat atunci cand [] .

Cele mai sexy aparitii de la petrecerea Viva! 2019

De la rochii din materiale transparente si pana la taieturi extrem de indraznete, decolteuri adanci si croiuri strans mulate pe trup, iata cele mai sexy aparitii de la petrecerea Viva! .

Iohannis: Soldatii romani raniti in Afganistan primesc cele mai bune ingrijiri medicale

Cei cinci soldati romani raniti in Afganistan, in timpul unei misiuni specifice derulate impreuna cu americanii, primesc cele mai bune ingrijiri medicale, a precizat presedintele Klaus Iohannis intr-un mesaj transmis vineri.

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, revine la Bucuresti pe 21 mai. Lista evenimentelor

Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai apreciate scriitoare ale lumii, o voce inconfundabila a literaturii ruse contemporane, va vizita din nou Romania, in perioada 2123 mai, la invitatia Editurii Humanitas Fiction. Scriitoarea se va intalni cu publicul bucurestean in cadrul unei serii de evenimente.

Controversa rosiilor contaminate cu pesticide dintr-unul din cele mai cunoscute bazine legumicole din Romania

Rosiile de Matca sunt printre cele mai cautate atat in Romania, cat si in Uniunea Europeana. Cu toate acestea, in ultimii ani au fost vehiculate pe piata informatii conform carora rosiile si in general legumele produse in bazinul legumicol ar contine mari cantitati de pesticide. Specialistii agricoli sustin insa ca sunt doar zvonuri si sunt complet neadevarate.

Top 10 cele mai piratate filme din 2019, de pana acum

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din lansarea unui top 10 cu cele mai piratate filme disponibile pe torrent in ultima perioada. Acesta este cel mai recent clasament. La inceputul.

Vacanta in Bulgaria: cele mai populare, dar si cele mai izolate plaje de pe litoralul Marii Negre

Bulgaria este vizitata in fiecare an de aproape 10 milioane de turisti straini. Riviera bulgareasca atrage cei mai multi turisti, care apreciaza serviciile hotelurilor, plajele largi si bine intretinute, apa curata a Marii Negre si viata de noapte din.

Cele mai frecvente simptome care anunta cancerul la colon

Operatia laparoscopica a devenit tot mai utilizata in cazul cancerul la colon si rect. Descopera care sunt simptomele ingrijoratoare, cu ce analize il depistezi si cum se trateaza! Potrivit specialistilor de la Anadol.

Cu trenul din Anglia pana in Coreea de Nord - Cat costa si cat dureaza una dintre cele mai excentrice excursii

O agentie de turism din Marea Britanie propune un tur iesit din comun care porneste dintr-un mic orasel numit Wigan si ajunge, aproape o luna mai tarziu, in capitala nord-coreeana Phenian. Costul este de peste 3. 000 de lire sterline si cei care se inscriu schimba aproape zece trenuri. Agentia Lupine Travel s-a specializat pe locuri iesite din comun si pe turism extrem si organizeaza excursii si in Transnistria, Eritrea, Sudan, Somaliland, Pakistan, Turkmenistan, Republica Centrafricana sau Arabia Saudita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )