Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cele mai importante sapte constructii de pe vremea lui Ceausescu

Adevărul Adevărul,
Cele mai importante sapte constructii de pe vremea lui Ceausescu

De la Palatul Parlamentului la Canalul Dunare Marea Neagra, de la Transfagarasan la Portile de Fier, toate aceste constructii si multe altele ne-au facut celebri in intreaga lume, desi unele au fost duse la final cu importante sacrificii umane. Cele mai impresionante lucrari din Romania au fost executate in perioada regimului comunist, unele nefinalizate nici pana in zilele noastre. continuă pe Adevărul

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul nuntii: Relatiile cu familia regala nu sunt cele mai bune, dar voi trimite invitatii. Sper ca vor veni

Fostul principe Nicolae a anuntat data si locul cununiei religioase cu Alina-Maria Binder, a caror casatorie civila a fost oficiata in secret anul trecut. Recent, nepotul regretatului rege Mihai a declarat ca nu se afla in cele mai bune relatii cu membrii familiei regale, insa ii va invita pe toti la nunta.

Serghei Mizil, despre cele mai tari femei din politica

Desi iesita din sfera politicii romanesti, Elena Udrea este inca una dintre cele mai puternice femei din politica, asta sustine celebrul Serghei Mizil. Pe acelasi loc o pune si pe Olguta Vasilescu, actualul.

Cele mai bune glume despre pretul cireselor de pe Internet

Numarul glumelor despre cirese care au aparut anul acesta sunt aproape direct proportionale cu pretul fructelor. Noi le-am selectat pe cele mai delicioase si vi le prezentam mai jos.

Cele mai bune glume despre intalnirea Vioricai Dancila cu Papa Francisc

Intalnirea premierului Romaniei Viorica Dancila cu Papa Francisc a fost prilej de glume printre internauti. Va prezentam cateva dintre cele mai amuzante. Suntem deschisi la sugestii.

Tudor Pop (USR) despre sistemele informatice din sanatate: CNAS desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse din Sanatate, scrie, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, pe fondul scandalului nefunctionarii, de cateva zile, a sistemelor informatice gestionate de CNAS. Reamintim ca medici de familiie din Bucuresti si Ilfov au protestat, vineri, in fata sediului CNAS din Capitala, neTultumiti de functionarea dezastruoasa a sistemelor informatice.

Romanii din Marea Britanie, cele mai multe victime ale exploatarii prin munca

Cel mai recent raport Natura si amploarea exploatarii prin munca in Marea Britanie, realizat de autoritatile britanice, arata ca domeniile in care lucratorii romani sunt cele mai multe victime ale sclaviei.

Unde pot lucra studentii pe perioada verii. Domeniile in care sunt disponibile cele mai multe joburi part-time

Studentii interesati sa lucreze in perioada verii au la dispozitie peste 1. 000 de locuri de munca, puse la dispozitie de companii prin intermediul platformei de locuri de munca BestJobs. Potrivit unei analize, oferta include internshipuri, joburi sezoniere si locuri de munca part-time, cele mai multe fiind axate pe munca de birou. Joburi numeroase se gasesc si in vanzari, respectiv IT si inginerie.

Viorica Vasilica Dancila: Ne dorim ca Tarom sa prinda aripi si sa fie considerata una dintre cele mai performante companii la nivel european si nu numai

Premierul Viorica Vasilica Dancila crede ca Tarom, o societate ineficienta, poate prinde aripi dupa ce va avea inca doua aeronave si astfel va ajunge una dintre cele mai performante companii din Europa. Reamintim ca Tarom se afla pe pierderi de 10 ani. Doua aeronave Boeing 737-800 NG Next Generation), care au fost in trecut ale Malaysia Airlines Lines, vor intra in flota TAROM din luna iunie. Viorica Dancila a spus ca sunt doua aeronave noi, chiar daca ele au fost folosite inainte de Malaysia Airlines Lines.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

Intrebare:- Ce zic moldovenii, cand scot sosetele? Raspuns: - A mai trecut un an.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Bastonul

Un baiat mergea pe strada si gaseste un baston de politist. Mai incolo vede un politai si se duce si il intreaba: -Nenea politist am gasit un baston. E al dumneavoastra? -Nu! in nici un caz, pe al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )