Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai interesante conturi de Instagram despre calatorii! Trebuie sa le urmaresti!

ADPM ADPM,
Cele mai interesante conturi de Instagram despre calatorii! Trebuie sa le urmaresti!

Fie ca esti pasionat de calatorii si doresti sa-ti planifici urmatoarea vacanta, fie ca din cand in cand ai nevoie sa calatoresti macar cu gandul, acestea sunt conturile de Instagram pe care trebuie sa le urmaresti! . continuă pe ADPM

Cele mai interesante documentare din 2015

Cele mai interesante documentare din 2015. Considerate o alternativa la peliculele de actiune sau de comedie, documentarele reprezinta o buna modalitate de intelegere a unor evenimente cu ajutorul actorilor direct implicati. Anul 2015 are de oferit o serie de documentare interesante, pe teme variate, care pot multumit orice telespectator dornic de a intelege fenomene mai mult sau mai putin cunoscute.

Precedentele eclipse vizibile din Romania: 25 de eclipse totale de Soare, in ultimul mileniu. Cele mai interesante fenomene astronomice in tara noastra

Eclipsa partiala de Soare de vineri vine dupa un lung sir de fenomene asemanatoare. Reprezentantii Observatorului Astronomic spun ca din tara noastra au mai fost vizibile alte 25 de eclipse totale sau inelare incepand cu anul 1033.

Dincolo de Lista lui Schindler: cele mai bune zece filme despre Holocaust

Ororile Holocaustului au oferit numeroase subiecte de filme sau carti fuga din fata nazistilor, exterminarile din lagarele de concentrare, vietile ciuntite ale supravietuitorilor, si multe altele. Cateva.

Izolarea unei case cu polistiren. Cum alegem cele mai bune materiale si la ce trebuie sa fim atenti

Facturile la energie si gaze cresc, astfel ca izolarea unei case cu polistiren devine o necesitate pentru cei care vor sa faca economii la utilitati. Acest lucru nu se face, insa, la intamplare. Adevarul va prezinta modul in care trebuie ales materialul.

Cele mai frumoase culori pentru living

Spatiul in care familia se strange cel mai des, in afara de bucatarie, este livingul. Tocmai de aceea este importanta culoarea aleasa pentru a zugravi peretii, nuanta care trebuie sa fie nu numai in pas cu tendintele, ci si potrivita cu mobilierul. Va aratam cateva dintre cele mai frumoase culori pentru living.

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antony si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antony si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Cele mai stilate cupluri din istorie! De la Antoniu si Cleopatra pana la Kim Kardashian si Kanye West

De la Antoniu si Cleopatra sau Regina Victoria si Printul Albert si pana la John F. Kennedy si Jackie O, Angelina Jolie si Brad Pitt ori Kim Kardashian si Kanye West, iata care sunt cele mai stilate cupluri din istorie! .

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor

Cele mai frumoase dansuri ale mirilor. Traditionalul vals nuptial, executat corp la corp de proaspetii insuratei, nu mai este pe primul loc in topul preferintelor acestora, care opteaza acum pentru pasi de dans mai indrazneti.

Oficial: Cele mai ample exercitii militare ale Norvegiei nu reprezinta o amenintare pentru Rusia

In ultimele 10 zile, Norvegia a sustinut cele mai ample exercitii militare din ultimele decenii, in regiunea nordica Finmark. Norvegia a suspendat orice tip de colaborare militara cu Moscova in martie.

Top cele mai mari amenzi aplicate in piata telecom si servicii postale in 2014

Inspectorii autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) au aplicat anul trecut 93 de amenzi, in cuantum total de 450. 500 de lei, pentru neregulile depistate in piata de comunicatii electronice si servicii postale, a anuntat marti autoritatea. Cine sunt furnizorii cu cele mai mari amenzi si care sunt motivele pentru care au fost sanctionati? La solicitarea HotNews. ro, autoritatea a comunicat aceste informatii. Pe piata de comunicatii electronice, cea mai mare amenda - 20. 000 de lei - a fost aplicata unui furnizor care a retransmis programe audiovizuale TV) fara sa fie autorizat, in timp ce pe piata serviciilor postale cea mai mare amenda a fost de 15. 000 de lei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )