Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai interesante studii despre sanatate si nutritie ale anului 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai interesante studii despre sanatate si nutritie ale anului 2013

In fiecare an cercetatorii ne bombardeaza cu studii si analize despre sanatate si nutritie si nu de putine ori de la an la an se schimba abordarile legate de cele mai recomandate alimente pentru o sanatate de fier, de ce avem nevoie pentru a trai mai. continuă pe Wall-Street Ro

Bucuresti, printre cele mai atractive zece piete imobiliare din Europa

Cele mai interesante zece piete din Europa pentru investitorii imobiliari sunt Bucuresti, Varsovia, Dublin, Amsterdam, Milan, Barcelona, Roma, Madrid, Bruxelles si Luxembourg, considera analistii de la BNP Paribas Real Estate, scrie Mediafax .

Posturile de hacker etic sau chimist alimentar, printre cele mai bine platite slujbe ale viitorului

Hackerul etic, chimistul alimentar sau inginerul front-end. Acestea sunt cateva dintre cele mai bine platite slujbe ale viitorului. Iar pozitiile sunt strans legate de dezvoltarea tot mai accentuata a tehnologiei.

FOTO Chiriches, socat dupa unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile

Presa engleza a publicat o imagine cu Vlad Chiriches imediat dupa ce Jason Puncheon de la Crystal Palace a ratat in meciul de sambata seara contra lui Tottenham o lovitura de la 11 metri care a fost numita in insula drept unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile. Video-ul cu penaltyul este aici, mai jos reactia de stupefactie a lui Chiriches.

A 71-a editie a Globurilor de Aur: Peliculele 12 ani de sclavie si Teapa in stil american, cele mai multe nominalizari

Cea de-a 71-a ceremonie de decernare a Globurilor de Aur are loc duminica in Beverly Hills, Los Angeles. Gazdele galei vor fi Amy Pohler si Tina Fey, iar cele mai bine cotate lungmetraje sunt 12 Years a Slave, de.

Chiriches a asistat la unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile (video)

Presa engleza de duminica a etichetat drept unul dintre cele mai prost executate penaltyuri din toate timpurile, lovitura de la 11 metri executata de Jason Puncheon in meciul de sambata din Premier League, Tottenham - Crystal Palace 2-0. Puncheon este jucatorul lui Crystal. Iata imaginile.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )