Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cele mai mari 500 de companii americane tin peste 2,1 trilioane de dolari in afara SUA. Pentru profiturile ascunse in paradisuri fiscale ar trebui sa plateasca taxe de 620 mld. dolari - studiu

Hotnews Hotnews,
 Cele mai mari 500 de companii americane tin peste 2,1 trilioane de dolari in afara SUA. Pentru profiturile ascunse in paradisuri fiscale ar trebui sa plateasca taxe de 620 mld. dolari - studiu

Cele mai mari 500 de companii americane tin profituri de peste 2,1 trilioane de dolari in afara tarii pentru a evita taxarea in SUA si ar datora impreuna impozite de 620 de miliarde daca ar repatria fondurile, arata un studiu citat de Reuters. continuă pe Hotnews

TOP cele mai mari zece companii din regiune. Dacia detroneaza gigantii din energie

Jumatate dintre cele mai mari companii din sud-estul Europei sunt din Romania, iar Autombile-Dacia a devenit una dintre cele mai puternice afaceri detronand giganti din energie, reiese din top 100 realizat de seenews. com.

Olanda a inaugurat DeltaFlume, un dispozitiv care creeaza cele mai mari valuri artificiale din lume

Olanda a inaugurat luni DeltaFlume, un dispozitiv capabil sa creeze cele mai mari valuri artificiale din lume, al carui scop va fi sa testeze, in conditii simlare celor din natura, cat de solide sunt diferite tipuri de diguri si alte forme de protectie impotriva furtunilor, anunta AFP. Vom putea testa ce se intampla in timp ce valuri imense ne lovesc digurile, a declarat ministrul olandez al Infrastructurii, Melanie Schultz van Haegen. Jumatate din populatia tarii locuieste in jone aflate sub nivelul marii, astfel ca Olanda a fost mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste dispozitivele de protectie impotriva cresterii nivelului marii si a furtunilor.

Cele mai mari greseli la prima intalnire

Ca sa fie totul cat mai simplu, am realizat pentru voi o lista cu cele mai comune astfel de greseli, care iti pot ruina sansele la o a doua intalnire. Sa vedem care sunt:Intarzii. Chiar si 5 minute intarziere sunt.

Premiile Scopus: Performantele cercetatorilor romani au adus la Timisoara unul dintre cele mai mari evenimente de profil din lume

Trei institutii academice si trei jurnale stiintifice din Romania au fost nominalizate la Premiile Scopus, unul dintre cele mai importante evenimente de recunoastere a cercetarii din lume, care sunt organizate de Elsevier pentru prima data in Romania,gratie cresterii performantelor in domeniul cercetarii din ultimii zece ani.

Cele mai mari greseli din The Martian erau esentiale supravietuirii pe Marte

The Martian, sau Martianul pentru Romania, este un film care urmareste viata unui astronaut izolat pe Marte. Desi e corect din punct de vedere stiintific, sunt doua greseli foarte mari.

Carmen Bruma, la finalul uneia dintre cele mai mari provocari din viata sa. Mircea Badea a fost alaturi de ea

Carmen Bruma a reusit sa termine primul sau maraton 42,2 kilometri) in putin mai mult de patru ore. Ma simt de parca m-ar fi lovit trenul, dar cu o imensa senzatie de fericire. Mi-am dorit foarte tare sa fac.

Preturile apartamentelor au crescut cu 1,5% in luna septembrie. Cele mai mari scumpiri s-au inregistrat pentru locuintele vechi

Pretul mediu solicitat de proprietari pentru apartamentele noi si vechi scoase la vanzare la nivel national a crescut in septembrie cu 1,5%, de la 950 de euro pe metru patrat util in august la 964 de euro pe metru patrat, respectiv cu 5,7% comparativ cu septembrie 2014.

Primele semne care ne trimit cu copilul la psiholog. Agresivitatea si tendinta de izolare, printre cele mai mari probleme

Dificultatile de adaptare, intarzierile in dezvoltare, tulburarile de somn, lipsa de concentrare, tristetea excesiva sau agresivitatea manifestate de un copil sunt semne care ar trebui sa alarmeze orice parinte. De multe ori, mama si tata sesizeaza aceste probleme, insa de aici si pana a se adresa unui psiholog e cale lunga. Specialistii explica de ce este nevoie de prezentarea copilului la un consult.

Roger Waters critica formatia Bon Jovi pentru un concert la Tel Aviv: Tacerea si indiferenta sunt cele mai mari crime

Muzicianul britanic Roger Waters a transmis o scrisoare deschisa membrilor formatiei Bon Jovi, prin care ii acuza de faptul ca, prin sustinerea unui concert la Tel Aviv, sunt umar la umar cu Israelul si le aminteste de numeroasele pierderi suferite de palestinieni din cauza Guvernului israelian.

Romania domina topul celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud Est

Pentru prima data de la publicarea topului celor mai mari 100 de companii din Europa de Sud Est SEE) efectuat de agentia de presa bulgara SeeNews, castigatorul nu este grupul OMV Petrom ci producatorul auto.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )