Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai mari frici ale romanilor, cu privire la schimbarea locului de munca. Ce spune noul studiu

Antena3 Antena3,
Cele mai mari frici ale romanilor, cu privire la schimbarea locului de munca. Ce spune noul studiu

Schimbarea jobului ramane una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a romanilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luat. continuă pe Antena3

Salariul mediu net a fost de 3075 lei in martie. Cele mai mari salarii au fost in ITC, iar cele mai mici in industria ospitalitatii

In luna martie 2019, salariul mediu net a fost de 3075 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 142 lei +4,8%), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in ITC 7491 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1752 lei). Fata de martie 2018, cele mai mari cresteri au fost in activitati extractive si in constructii, aceste cresteri depasind 40%.

Ungaria, Romania si Polonia au cele mai mari cresteri economice din UE

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana, in primul trimestru al acestui an, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

Cine primeste cele mai mari subventii din agricultura. Arabii, pe primul loc

Cei mai mari zece beneficiari de subventii din agricultura, cu activitati atat in sectorul vegetal, cat si in cel zootehnic, au incasat anul trecut 30 de milioane de euro de la stat. Beneficiarul celei mai mari subventii a fost SC Agricost SA, cumparata anul trecut de arabi.

Gigi Becali s-a hotarat: El are cele mai mari sanse sa devina noul antrenor al FCSB! De ce nu-l mai vrea pe Sumudica

Gigi Becali a marturisit ca Marius Sumudica nu mai este in pole-position pentru a veni la carma FCSB-ului, principalul favorit fiind Edward Iordanescu, fiul fostului selectioner Anghel Iordanescu, potrivit.

Business report: Cine este omul care a descoperit UiPath, cel mai valoros startup cu origini romanesti; Cine primeste cele mai mari subventii din agricultura; Autostrada Sibiu Pitesti lot 4, la prima amanare

Cresc costurile pentru firme. Economisti: in special cele noi risca dizolvarea. Introducerea de noi sarcini administrative si. Spatiile de co-working bucurestene au depasit 70. 000 mp anul acesta. Sub presiunea dezvoltarii industriei ITC, spatiile de.

Episodul 5 din Game of Thrones, cel mai slab rating din istoria serialului, dar si cele mai mari audiente: ce i-a nemultumit pe fani

Game of Thrones nu inceteaza sa ne surprinda. Odata cu penultimul episod din sezonul 8, serialul a reusit sa doboare doua recorduri: unul negativ si unul pozitiv cel mai slab rating si cel mai vizionat episod. Atentie, urmeaza spoilere!.

Se imbogatesc pe spinarea bolnavilor: Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente, acuzat ca a crescut artificial preturile

Una dintre cele mai mari companii farmaceutice, cunoscuta la nivel mondial, este acuzata de autoritati ca a fixat preturile produselor, ceea ce a dus la scumpirea lor artificiala.

Kendall Jenner, Regina Street Style. Cele mai cool aparitii de anul acesta!

Kendall Jenner este una dintre cele mai stylish vedete de peste Ocean si reuseste sa afiseze tinute impecabile nu doar cand paseste pe red carpet, ci si pe. strada! Iata cele mai cool aparitii ale ei de anul acesta! .

Rate mai mari la banci, efectul de bumerang al noului indice pentru credite

Guvernul a promis masuri pentru ca ratele romanilor sa scada la jumatate, dar a reusit exact opusul: unele rate sunt acum mai mari.

OnePlus lanseaza oficial cele mai noi telefoane ale sale: OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro

Producatorul chinez si-a facut un nume prin lupta dusa cu flagship-urile celor de la Samsung, Apple sau Huawei in anii precedenti, iar acum pare ca vrea sa li se alature: noul OnePlus 7 Pro este un telefon cu specificatii de flagship, gata sa concureze cu S10+ si P30 Pro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.217 seconds )