Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live de la ora 13.00

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, gafele care au facut deliciul internautilor in luna aprilie sunt discutate de Sabrina Valeriu si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul. Veti vedea ca pana si cei mai pregatiti prezentatori intampina uneori probleme neasteptate in timpul transmisiilor live. continuă pe Adevărul

Cele mai mari gafe petrecute in direct, comentate la Adevarul Live

Astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, gafele care au facut deliciul internautilor in luna aprilie sunt discutate de Sabrina Valeriu si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul. Veti vedea ca pana si cei mai pregatiti prezentatori intampina uneori probleme neasteptate in timpul transmisiilor live.

Falimentul industriei comuniste din Alba. Cele mai mari uzine din epoca de aur sunt vandute la fier vechi

Marile falimente ale judetului Alba au produs o gaura de sute de milioane de euro, bani care, foarte probabil, nu vor mai putea fi recuperati integral niciodata. Suma reprezinta totalul creantelor creditorilor la marile firme care au ajuns in insolventa sau in faliment. Lista este mare si cuprinde cele mai mari fabrici din judet: UPSOM Ocna Mures, Montana Cimpeni, Resial Alba Iulia, Capris Sebes, Stratusmob Blaj.

Marirea si declinul industriei in Hunedoara. Ce soarta au avut dupa 1990 cele mai mari intreprinderi din judet

In urma cu jumatate de secol, judetul Hunedoara era unul dintre cele mai industrializate ale tarii, iar principalele orase hunedorene isi bazau economia pe intreprinderile mari, din industria siderurgica si miniera.

Paradoxul Capitalei. Aici sunt cele mai mari salarii din tara, dar si cei mai multi restantieri la plata ratelor

Bucurestenii sunt romanii cu cele mai mari salarii, dar si cu cele mai mari restante la banci. Nici in tara situatia nu sta mai bine. Judetele Salaj, Braila si Suceava se afla in topul celor cu cele mai.

Desfasurari IMPRESIONANTE de forte pentru oprirea RUSIEI. Cele mai mari state din Europa iau parte alaturi de SUA

Polonia, Marea Britanie si Danemarca vor prelua de la Statele Unite ale Americii responsabilitatea supravegherii aeriene a tarilor baltice, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc miercuri la baza aeriana din.

Cadou de ziua copilului pentru elevii din Botosani: cei care invata foarte bine primesc burse scolare de merit mai mari cu 50%

Prin votul consilierilor locali, elevii care invata bine vor primi burse de la Primarie de doua ori mai mari decat pana in prezent. Banii in plus vor fi virati catre elevi incepand cu luna iunie. De bursa beneficiaza peste 100 de elevi din Botosani.

Studiu: inchirierea unui birou complet echipat din Romania este printre cele mai ieftine din Europa. Doar in Bulgaria si Lituania e mai putin

Romania este una din cele mai ieftine tari din Europa la inchirierea de spatii de birouri-instant, complet mobiliate si echipate, cu servicii la dispozitie, care pot fi utilizate pe perioade flexibile de timp, cu un cost de circa 200 de euro/luna.

Probleme in Brazilia, in vederea Jocurilor Olimpice de la Rio: Sunt cele mai slabe pregatiri de pana acum

Vicepresedintele Comitetului International Olimpic, John Coates, a tras semnalul de alarma: pregatirile pentru Jocurile Olimpice din 2016, care se vor desfasura la Rio, sunt cele mai slabe de pana acum.

FOTO Zona bazinelor de la Strandul Neptun a suferit modificari. De 1 Mai intrarea este libera

Autoritatile locale au investit si in acest an in amenajarea Strandului Neptun din municipiul Arad, cotat ca fiind unul dintre cele mai mari din Europa de Est.

Reactia Antenei 3 la retinerea judecatorului Stan Mustata de catre DNA: Expresia celei mai mari disperari, facatura ordinara

Mihai Gadea a afirmat marti seara, la emisiunea sa de la Antena 3, ca retinerea de catre procurorii DNA a judecatorului Stan Mustata si modul in care a fost reflectata aceasta stire in presa basista reprezinta expresia celei mai mari disperari vazute in Romania in ultimii zece ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )