Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Hotnews Hotnews,
 Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportare

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19 - peste 600 - au fost raportate si marti in Capitala, in timp ce Cluj deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore. continuă pe Hotnews

Care sunt judetele care au inregistrat marti cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat luni cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Ilfov, pe locul III.

Care sunt judetele care au inregistrat duminica cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Iasi, pe locul III.

Bucurestiul raporteaza 825 de cazuri noi de coronavirus. Cele mai multe infectii, consemnate in Timis, cele mai putine, in Vrancea

Bucurestiul a raportat duminica 825 cazuri noi de coronavirus, Capitala fiind urmata de judetele Timis - 212 infectii noi, Iasi - 179, Ilfov - 176 si Constanta - 120, potrivit datelor oficiale.

Bucuresti are cele mai multe noi infectari cu coronavirus. Judetele care completeaza topul negativ

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, duminica, 3. 082 de cazuri nou confirmate de infectie cu nou coronavirusla nivel national si un numar de 62 de decese legate de aceasta boala infectioasa.

Bucuresti, Cluj si Timis au raportat cele mai multe noi infectari cu coronavirus. Evolutia epidemiei pe judete

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, noi cifre privind evolutia epidemiei de coronavirus in Romania. Astfel, in ultimele 24 de ore, inca 3. 69 de persoane au fost testate pozitiv, au 1.

Ninge fara oprire in jumatatea de sud a Romaniei. Se circula greu pe cele mai multe artere, dar nu sunt drumuri inchise. Sfaturile autoritatilor pentru soferi (VIDEO)

Ninge de azi noapte fara oprire in judetele din jumatatea de sud a tarii. Stratul de zapada a atins in unele zone chiar si 25 de centimetri, informeaza B1 TV. in Capitala se circula in conditii de iarna.

Meciul dintre Aston Villa si Tottenham, amanat dupa ce gazdele au inregistrat mai multe cazuri de coronavirus

Meciul dintre Aston Villa si Tottenham, programat, miercuri, in etapa a XVIII-a a campionatului Angliei, a fost amanat din cauza numarului mare de infectari cu Covid-19 la echipa gazda.

Coronavirus in Romania: Alte 3.697 de cazuri in ultimele 24 de ore, in urma a 23.667 de teste. Bilantul a ajuns la 676.968 156 de decese in ultima zi

Alte 3. 697 de cazuri de COVID-19 au fost raportate marti in Romania, in urma a 23. 667 de teste in ultimele 24 de ore. Bilantul a urcat la 676. 968 de imbolnaviri, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategica. in ultimele 24 de ore au fost raportate 156 de decese, dublu fata de ziua precedenta, iar la terapie intensiva sunt internati 1. 073 de pacienti. Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Topul judetelor dupa noua raportareGRAFIC Patru judete revin in zona verde de coronavirus Usoara scadere a ratei de infectare in Bucuresti si Ilfov.

MAE, atentionare de calatorie pentru Bulgaria: Mai multe zone din tara vecina sunt in continuare vizate de coduri portocaliu si galben de ploaie si ninsoare

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria, unde mai multe regiuni se afla, in continuare,sub cod portocaliu sau galben de ploaie si ninsoare. Institutul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )