Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 din tara sunt la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai multe noi cazuri de COVID-19 din tara sunt la Bucuresti

Numarul mediu de cazuri zilnice din acest moment este dublu fata de cel din ultimele 3-4 saptamani. incepand din 13 iunie, cand s-a facut simtit efectul relaxarii, cazurile noi au trecut constant de 300 pe zi, cu un varf de 345 in 14 iunie, dupa care s-au plafonat la 320. Cele mai afectate de aceasta marire a numarului de cazuri sunt Bucurestiul si Brasovul, unde, asa cum spun medicii, spitalele de boli infectioase s-au umplut, scrie Radio Europa Libera. continuă pe Ziarul Bursa

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Calul

Un orasan, la tara: - Bade, de ce nu are coarne vaca dumitale? - Sunt mai multe motive: unor vaci le cresc coarnele mai tarziu, altora li se taie. Unele nu au deloc. - Si asta din ce categorie face parte? - Asta e.

VIDEO Cod rosu de inundatii in Timis. Mai multe gospodarii au fost evacuate

Mai multe gospodarii din estul judetului Timis au fost evacuate din cauza inundatiilor. Hidrologii au emis pentru Timis un cod rosu de inundatii, valabil pana vineri la ora 9.

Lista judetelor din Romania cu cele mai putine cazuri de coronavirus

Judetele care au inregistrat cele mai putine cazuri de coronavirus din tara, ajung si ele la cateva zeci, chiar sute de imbolnaviri. Asadar, chair daca locuiti in acele zone, acesta nu este un motiv de relaxare, deoarece in ultimele zile numarul de cazuri a crescut in mod general, peste tot in tara, informeaza Code for Romania.

330 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID-19, in ultima zi. Bilant: 23.730 de bolanvi si1.500 de decese

Inca 330 de noi cazuri de imbolnavire cu COVID-19 au fost anuntate in ultimele 24 de ore, astfel ca bilantul ajunge la 23. 730 de bolanvi si1. 500 de decese, a anuntat, sambata,Grupul de Comunicare Strategica.

INSP trage un semnal de alarma. 11 noi cazuri de rujeola, raportate in aceasta saptamana. Numarul total al imbolnavirilor - 20.161

Dupa Covid-19, Romania se confrunta cu o alta mare problema rujeola. Institutul National de Sanatate Publica INSP) anunta, vineri, ca inca 11 noi cazuri de rujeola au fost raportate in aceasta.

inca 320 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus, numai astazi

Alte 320 de noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost confirmate in ultimele 24 de ore, bilan.

Pericol de inundatii pe aproape toate raurile din tara: Doua judete sub cod rosu de inundatii, 27 sub cod portocaliu si 39 sub cod galben

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a transmis mai multe avertizari privind cresterea cotelor de inundatie si pericol pe aproape toate raurile si bazinele hidrografice din tara, fiind in vigoare 39 de avertizari cod galben, 27 de cod portocaliu si doua cod rosu de inundatii.

SRI: Mai multe institutii guvernamentale sunt atacate de hackeri

Tentativa de spionaj informatic in Romania. Mai multe institutii guvernamentale sunt atacate de hackeri. Intentia este de a obtine informatii confidentiale, sustine SRI, citat de Digi24. ro.

IN CONTEXTUL COVID-19: Politistii au aplicat sanctiuni la mai multe baruri din Bucuresti

Politisti de la DGPMB au descoperit nereguli la mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala, fiind aplicate amenzi in valoare totala de peste 143. 000 de lei, iar activitatea unei societati comerciale a fost suspendata, scrie Agerpres. ro.

Trucuri Windows 10: cum ascunzi repede ce ai pe ecran si ajungi la desktop, in mai multe feluri

Cand se ascunde seful in spatele tau la birou, nu iti doresti nimic mai mult decat sa iti ascunzi toate ferestrele si sa para ca lucrezi. in acest scop, ai mai multe optiuni si ar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2263 seconds )