Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai multe persoane stramutate de la Hitler incoace

România Liberă România Liberă,
Cele mai multe persoane stramutate de la Hitler incoace

Numarul persoanelor stramutate la nivel mondial din cauza conflictelor si a crizelor a depasit pragul de 50 de milioane. Este pentru prima data dupa al Doilea Razboi Mondial cand se inttmpla acest lucru, potrivit unui raport publicat vineri de inaltul Comisariat ONU pentru Refugiati UNHCR). continuă pe România Liberă

ANOFM: Aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova Iasi si Arad, iar cele mai putine in Mehedinti, Bacau si.

Cabat: Cele mai multe noi locuri de munca vor fi create in industriile exportatoare

Mai multe locuri de munca vor aparea in acest an, apreciaza analistul Dragos Cabat, care ne-a declarat ca acest lucru depinde mult de cresterea economica. Domnia sa sustine ca cele mai multe joburi vor fi create in industriile performante, in special cele legate de exporturi.

Perchezitii la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul este de peste 2.5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Oradea, Satu Mare si Timisoare sunt perchezitionate de politistii bihoreni. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala, prejudiciul adus statului fiind de peste 2. 5 milioane de euro.

Perchezitii la mai multe persoane banuite de evaziune fiscala cu legume si fructe. Prejudiciul este de peste 2,5 milioane de euro

Locuintele mai multor persoane din Oradea, Satu Mare si Timisoara sunt perchezitionate de politistii bihoreni. Descinderile au loc intr-un dosar de evaziune fiscala, prejudiciul adus statului fiind de peste 2,5 milioane de euro.

Un barbat care a inselat mai multe persoane cu locuri de munca in strainatate a fost arestat

Un barbat, care sustinea ca este colaboratorul consulatului Italiei in Romania a inselat 11 persoane cu locuri de munca in strainatate, a fost arestat. Anchetatorii au stabilit ca acesta lua intre 200 euro si 1. 600 lei, pentru care emitea facturi si chitante contrafacute cu antetul consulatului.

Se reabiliteaza una dintre soselele cu cele mai multe gropi din judet

Una dintre soselele cu cele mai multe gropi pe metru patrat din judetul Arad care a beneficiat numai de plombari si mici reparatii va fi reabilitata.

Locuri de munca in Romania: aproape 16.500 de posturi vacante, cele mai mult in Bucuresti si Cluj

Aproape 16. 500 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi si Arad, iar la polul opus sunt Mehedinti, Bacau si Caras-Severin, a anunta, vineri, Agentia.

Armata a preluat controlul total asupra principalei rafinarii din Irak! Mai multe rezervoare de petrol au luat foc in urma luptelor

Armata irakiana a preluat joi controlul total asupra cele mai importante rafinarii din tara, dupa lupte cu insurgenti sunniti, au anuntat oficiali irakieni, relateaza MEDIAFAX. Fortele de.

Cele mai frumoase biserici si manastiri din Rhodos

Insula greceasca Rhodos a fost puternic influentata de-a lungul timpului de mai multe civilizatii ale lumii, de unde ii si vine renumele de ,,intersectie de civilizatii. In acest sens stau marturie impunatoarele.

Cele mai impresionante reveniri in lumea proiectelor rezidentiale

2013 a fost anul revenirilor surprinzatoare pe piata apartamentelor din Capitala, mai multe proiecte rezidentiale care erau intr-un con de umbra, reusind sa prinda un nou suflu din perspectiva contractelor de vanzare sau inchiriere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )