Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cele mai nesanatoase combinatii alimentare

Adevărul Adevărul,
Cele mai nesanatoase combinatii alimentare

De cele mai multe ori nu tinem cont de felul in care combinam alimentele care ne intregesc o masa, intrucat multi dintre noi nu cunosc faptul ca unele combinatii alimentare ne pot ingreuna digestia. continuă pe Adevărul

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90. Perioada anilor 1990 a fost zguduita de puternice scandaluri de coruptie, care au afectat serios Romania. Printre cele mai rasunatoare se numara Tigareta, Caritas, Flota si Bancorex. Din pacate, in cele mai multe din dosarele deschise in aceste cazuri, vinovatii nu au fost pedepsiti, de multe ori din cauza taraganarii proceselor, care a dus la prescrierea faptelor.

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova

Cand vine vorba de vinurile din Republica Moldova, indiscutabil ajungem si la frumusetea podgoriilor, iar un vin de calitate nu poate fi produs decat intr-o zona frumoasa. Adevarul va prezinta cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova.

Cele mai frumoase locuri din Carpatii Orientali. Vulcani noroiosi, cascade-monument al naturii si campuri de flori in varf de munte

Carpatii Orientali, care se intind din nordul Romaniei pana pe Valea Prahovei, aduc in prim-plan unele dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra, pe care turistii nu ar trebui sa le rateze. Vulcanii Noroiosi din Buzau, Focul Viu si Cascada Putnei din Vrancea, Lacul Vulcanic Sf. Ana, manastirile din Moldova sau Zimbraria din Neamt sunt tot atatea motive pentru petrecerea unei vacante de vis.

Cele mai ciudate credinte populare ale romanilor legate de astri: de ce cad stelele si care este semnificatia eclipsei de luna

Nenumarate superstitii si credinte populare romanesti au explicat in trecut existenta cerului, a lunii, soarelui si stelelor. Povestile astrilor sunt dintre cele mai fascinante, iar multe dintre ele au dat nastere unor obiceiuri care se pastreaza si in prezent.

Cele mai sanatoase fructe de vara pentru copii

Cand vine vorba despre alimentatia copiilor, parintii se straduiesc sa nu faca rabat. Ei vor sa le asigure celor mici cele mai bune fructe si legume, astfel incat alimentatia copiilor sa fie echilibrata.

Cele mai asteptate evenimente la final de vara

Festivalul Enescu ori, dimpotriva, Rockstadt? Summer Well ori Maratonul Olteniei? Vezi in slide-urile urmatoare ce optiuni ai pentru ati petrece timpul liber la cateva dintre cele mai importante si asteptate evenimente de final de vara.

Cele mai urate locuri din Republica Moldova: sate parasite si blocuri pe cale de prabusire

Exista multe locuri in Republica Moldova care pot fi considerate urate, vina apartinand de cele mai multe ori autoritatilor si locuitorilor care permit degradarea lor.

Cele mai mari accidente de tren din istorie

Trenurile sunt considerate de multi specialisti in transporturi un mijloc de deplasare mult mai sigur fata de varianta folosirii autobuzelor sau propriilor masina, insa istoria ne-a aratat ca exista momente in care pot exista tragedii feroviare, din varii motive. adevarul. ro trece in revista cele mai mari accidente de tren din istorie.

Cele mai cautate carti ale verii 2015

Vara lui 2015 se apropie de sfarsit. Ofertele editurilor pentru aceasta perioada au fost multe si variate, iar cartile de citit in vacanta au fost cele mai cautate in librarii sau direct pe site-ul editurilor. Printre autorii cei mai solicitati in aceasta perioada se numara Michel Houellebecq, Paula Hawkins si Muriel Barbery.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )