Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cele mai noi vesti despre Berlinale, direct din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Cele mai noi vesti despre Berlinale, direct din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Mai sunt trei zile pana la finalul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume, cel de la Berlin, acolo unde Romania participa la sectiunea Forum cu lungmetrajul Ilegitim, al lui Adrian Sitaru. continuă pe Adevărul

Cele mai calde vesti din culisele Berlinalei, intr-o corespondenta speciala din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 13.00

In perioada 11-21 febrarie, la Berlin are loc cea de-a 66-a editie a Festivalului International de Film, acolo unde Romania este reprezentata la sectiunea Forum de lungmetrajul Ilegitim, regizat de Adrian Sitaru. in direct, de pe covorul rosu al Berlinalei, jurnalistul Florin Ghioca, trimisul special al ziarului Adevarul, face o analiza a participarii romanesti la unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice ale lumii.

Cele mai tari aparitii de la Grammy

Premiile Grammy nu se ridica la prestanta Oscarurilor in privinta aparitiilor vestimentare de pe Red Carpet, insa au rezervat, de-a lungul anilor, multe surprize stilistice. Iata care au fost cele mai tari aparitii de la Grammy din ultimii 32 de ani.

Cate calorii are un mic. Cat este de sanatos unul dintre cele mai populare preparate ale romanilor

Traditionalul mic, unul din cele mai populare preparate in randul romanilor, nu este deloc un fel de mancare recomandat a fi consumat des, spun specialistii.

BAFTA 2016: Cele mai frumoase, amuzante si stanjenitoare momente ale galei FOTO VIDEO

Drama The Revenant a dominat gala BAFTA 2016, cucerind cele mai importante trofee intr-o ceremonie din care nu au lipsit momentele emotionante, amuzante, dar si stanjenitoare.

Cele mai sigure masini sub 16.000 euro la vanzare in Romania

Intr-o perioada in care din ce in ce mai multe masini primesc echipamente noi de siguranta este tot mai dificil sa alegi cu exactitate care este cea mai sigura, iar cand bugetul este redus devine si mai greu. Pornind de la testele EuroNcap din ultimii trei ani efectuate pe 130 de autoturisme noi am ales cele mai sigure zece masini la vanzare in Romania sub 16. 000 euro cu TVA.

Au fost alese Cladirile anului: cum arata cele mai frumoase edificii noi din lume FOTO VIDEO

Arhitectii incearca sa isi depaseasca, de la an la an, limtele in materie de design si se pare ca reusesc acest lucru, daca este sa luam in calcul cladirile cele mai apreciate la nivel mondial. Cei ce le-au votat nu sunt nimeni altii decat pasionatii de arhitectura.

VIDEO Cele mai amuzante si cele mai tehnice executii de la 11 metri

Penaltyul executat de Messi si de Suarez in meciul dintre Barcelona si Celta Vigo a deschis discutia despre cele mai interesante lovituri de pedeapsa din istorie.

Cele mai frumoase aparitii ale sotiei lui George Clooney

Amal Clooney nu intra in tiparul clasic al frumusetii feminine, asa cum ne-au obisnuit publicatiile de moda, insa este stilata si emana rafinament. Iata cateva din cele mai frumoase aparitii vestimentare ale sotiei lui George Clooney de pana acum.

Protest pentru drumul care face legatura intre Cluj-Napoca si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale judetului

Drumul judetean care face legatura intre Cluj-Napoca si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale judetului, aria protejata Cheile Turzii, este intr-o stare deplorabila. Clujenii interesati de starea drumului vor organiza sambata, de la 10. 00, un protest ce vizeaza Consiliul Judetean Cluj si CNADNR Cluj.

FOTO: Au fost alese cele mai bune fotografii World Press 2015

Cele mai importante fotografii ale lui 2015 au fost alese, joi, in cadrul celei de-a 61-a editii a competitiei de fotojurnalism World Press. Astfel, fotografiile surprind teme care au zdruncinat societatea, precum criza imigrantilor si atentatele din Paris.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )