Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai penibile momente din campania electorala. Istoria consilierei sexy care ridica PRM in sondaje la Petrosani

Adevărul Adevărul,
Cele mai penibile momente din campania electorala. Istoria consilierei sexy care ridica PRM in sondaje la Petrosani

Prevederile impuse prin noua lege electorala au limitat mult incidentele din campania pentru alegerile din iunie 2016. Cu toate acestea, concurentii pentru posturile din administratia locala au gasit portite pentru a incerca sa seduca cetatenii, de mult ori prin actiuni situate dincolo de cadrul reglementat legal. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai luxoase veliere din lume a ancorat la Constanta. Cum arata aceasta (VIDEO)

Una dintre cele mai luxoase nave cu vele din lume a poposit in portul Constanta, unde zeci de oameni s-au strans pentru a o admira. Royal Clipper a fost lansata la apa in anul 2000, in.

Cele mai periculoase remedii din popor - Ce sa nu faci niciodata acasa

Leacurile babesti par inofensive, insa specialistii sustin ca uneori pot face mai mult rau decat bine. Folosite in special in mediul rural, remediile din popor pot produce afectiuni grave. Iata 3 dintre cele mai pe.

VIDEO Consiliera sexy care ridica partidul, canile electorale din biserica si candidata start upe. Cele mai stupide episoade ale campaniei electorale

Imaginile in care Alina Necoara, o tanara candidata la Consiliului Local Petrosani, este prezentata in ipostaze sexy, canile tapetate cu portretul primarului Hunedoarei, Viorel Arion, oferite in biserica in Noaptea invierii, si balbaielile care au facut-o celebra pe Dorina Plescan, candidata la Primaria Petrosani se numara printre cele mai stupide evenimente din campania electorala dinaintea alegerilor locale in judetul Hunedoara.

Care sunt cele mai mari probleme din Bucuresti, in opinia lui Daniel Barbu, candidatul ALDE

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

Activistii Federatiei pentru Protectia Animalelor acuza Primaria Slatina: Au facut pompieristic un serviciu, la presiunile din campania electorala

Dupa doar o saptamana de activitate, Serviciul public de gestionare a cainilor fara stapan din Slatina este aspru criticat de iubitorii de animale, care lanseaza acuzatii grave: S-a facut pentru campania electorala, nu le pasa, in weekend lasa animalele sa sufere de foame si de sete.

12 ani de la tragedia de la Mihailesti. 18 oameni au murit in una din cele mai mari catastrofe din Romania

Se implinesc 12 ani de la tragedia de la Mihailesti, cel mai mare dezastru produs pe soselele din Romania. Pe 24 mai 2004, explozia unui camion incarcat cu 20 de tone de azotat de amoniu a.

Cele mai lungi filme din lume

Printre campioanele plictiselii se numara pelicule despre producerea si livrarea obiectelor sau documentare fictive despre viata sexuala a regizorului David Lynch.

Moartea lui Dan Condrea, intre sinucidere si asasinat. Cele mai controversate disparitii din Romania

Patronul Hexi Pharma este un nou nume pe lista unor personaje celebre si controversate care au murit sau au disparut in conditii suspecte. Fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar sau avocatul miliardarului Dan Adamescu sunt doar cativa dintre cei a caror moarte a fost invaluita in mister ani la rand.

Momente penibile din campania electorala. Deputatul PSD acuzat ca a incercat sa cumpere alegatorii cu pui si mici pentru a ajunge primar

Deputatul Toader Dima,candidat din partea PSD la Primaria Berezeni, va fi cercetat de Parchetul de pe langa Curte de Casatie si Justitie iCCJ) pentru coruptie electorala, in urma plangerii depuse de catre conducerea PNL Vaslui, care il acuza pe parlamentar ca ar fi oferit mita pui vii, furaje si mici.

Cele mai bune seriale TV din toate timpurile

Acestea sunt cele mai bune seriale de televiziune din toate timpurile, conform unui studiu realizat de publicatia The Hollywood Reporter pe baza raspunsurilor a sute de actori, producatori si regizor din Cetatea Filmului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )