Libnet.ro
UNICEF

14:03

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti: 36 de accidente, cu 46 de victime, intr-un singur an

Antena3 Antena3,
Cele mai periculoase strazi din Bucuresti: 36 de accidente, cu 46 de victime, intr-un singur an

In 2016, in Bucuresti, peste 400 de oameni au fost raniti, iar 66 si-au pierdut viata. Patru dintre cele mai periculoase sase intersectii se afla in centrul Bucurestiului, in aceste zone. continuă pe Antena3

Business report: Ministrul Transporturilor: In 2016, nu s-a finalizat niciun tronson de autostrada. 90 km ar putea deveni functionali in 2017; Cele mai scumpe cartiere din Romania sunt in Cluj, Bucuresti si Timisoara. Pretul unei locuinte intr-un asemene

Mazda MX-5 RF - Puritatea sta in detalii. Industria auto moderna impune, de cele mai multe ori, nevoia de compromis. Un model nou trebuie sa tina cont de ceea ce spun inginerii despre siguranta la. Cu vechitura de la Iernut, Romgaz a produs mai mult curent decat Petrom care are bijuteria de la Brazi. Productia de energie eletrica a Romgaz a fost de 0,999 TWh, in.

Halep plateste scump lipsa picioarelor lungi: Simona are cele mai mici incasari din publicitate. Cine sunt sponsorii ei

Simona e cea mai constanta jucatoare din 2017, tocmai a ajuns in turul III de la Cincinnati, insa o analiza Forbes confirma ca romanca nu e rasplatita financiar pe masura perfromantelor sale.

Cele mai frumoase femei ale secolului XXI

Unicitatea si feminitatea femeilor din secolul XXI i-a determinat pe cei de la BrightSide. me sa realizeze o selectie de fotografii cu cele mai admirate reprezentante ale sexului frumos. Printre nominalizate se numara Monica Bellucci, Mila Kunis si Angelina Jolie.

Preturile apartamentelor din Bucuresti. Care sunt cele mai ieftine cartiere

Capitala ofera o plaja larga de oportunitati imobiliare, inclusiv din punct de vedere financiar, pentru potentialii cumparatori. Desi preturile apartamentelor s-au majorat, per ansamblu, cu 3,4% in perioada aprilie-iunie, unele zone au inregistrat ieftiniri.

Marturiile unei romance din Barcelona, dupa atentatul terorist (VIDEO)

Teroare la Barcelona. Un atentat terorist a avut loc, joi, pe una dintre cele mai populate strazi din oras - La Rambla. O furgoneta a intrat in multime, iar doi barbati ar fi luat statici intr-un.

Recorduri Start-Up Nation: Unde sunt cele mai mari concentrari de firme pe metrul patrat...de apartament la bloc

O analiza mai amanuntita a listei publice cu firmele care au depus proiecte pentru programul Start-Up Nation si au primit numerele RUE numarul care atesta ordinea de inscriere in platforma electronica) scoate la iveala ce strategii au folosit unii dintre aplicanti ca sa-si mareasca sansele de a obtine banii. in Bucuresti, de pilda, peste 100 de proiecte vin de la firme care au declarat sedii sociale la sapte adrese; o buna parte sunt sedii sociale declarate in apartamente de bloc obisnuite unde apar inregistrate de la doua firme cum sunt cele mai multe cazul,la 20 de firme in doua camere, cum e cazul unui bloc de locuinte din sectorul 4, de exemplu.

Cele mai bine platite actrite din 2017. Niciuna de culoare nu se afla in clasament!

Forbes a facut public clasamentul celor mai bine platite actrite de la Hollywood in anul 2017. Surprinzator, in top nu se afla nicio actrita de culoare, fapt ce a starnit discutii aprinse pe internet.

Cele mai frumoase 5 drumuri din Europa recomandate impatimitilor de masini

Pentru ca multi dintre voi pleaca cu masina in vacanta de vara, ne-am gandit ca e timpul sa va mai dam cateva ponturi. Nu de alta, dar fiecare dintre noi, inainte sa alegem o destinatie de vacanta, cercetam cu atentie mediul online pentru a gasi cele.

RISE: Aquapark-ul de la Sociteni, unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri VIDEO

Potrivit unei investigatii realizate de jurnalistii de la RISE Moldova, aquapark-ul de langa satul Sociteni, care este unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, a fost deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri, iar investitia a fost in valoare de aproape 700. 000 de euro. Procurorii sustin ca aceasta afacere a fost o metoda de a spala banii obtinuti din activitati criminale.

VIDEO RISE: Aquapark-ul de la Sociteni, unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri

Potrivit unei investigatii realizate de jurnalistii de la RISE Moldova, aquapark-ul de langa satul Sociteni, care este unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, a fost deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri, iar investitia a fost in valoare de aproape 700. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )