Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cele mai pline birouri din ultimii 6 ani: rata de neocupare a scazut la 13,3%, chiriile in crestere in T4

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai pline birouri din ultimii 6 ani: rata de neocupare a scazut la 13,3%, chiriile in crestere in T4

Tranzactiile de inchiriere cu spatii de birouri au fost in crestere anul trecut, suprafata totala intermidiata inregistrand o majorare de circa 40%, ceea ce a dus rata de neocupare din piata la cel mai scazut nivel din ultimii 6 ani, arata un raport al. continuă pe Wall-Street Ro

Exportul de energie din 2014, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Volumul de energie exportata anul trecut de tara noastra, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Petrolistii din SUA, cea mai ampla greva din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declasat, astazi, greva la noua unitati de productie, cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, conform Bloomberg.

Cele mai bune restaurante din Iasi. Unde puteti manca in capitala Moldovei in functie de preferintele culinare

Cele mai bune restaurante din Iasi. in capitala Moldovei s-au deschis in ultimii ani o multime de restaurante, ai caror administratori se straduiesc sa acopere gusturi culinare diverse.

Subiectele Zilei: Paradoxul romanesc: Ghita e in comisia parlamentara care il va audia pe Coldea; Doua solutii simple care ar putea rezolva una dintre cele mai mari probleme din Romania; Elevii il reclama pe Radu Mazare la DNA. Reactia primarului

Romania, condamnata la CEDO sa plateasca 196. 400 euro din cauza conditiilor din inchisori in 2014. Romania a fost condamnata, anul trecut, la Curtea Europeana. Misterele Declaratiei de Independenta a Statelor Unite, un document uitat aproape 200 de ani la Biblioteca Teleki-Bolyai din Targu-Mures.

Angelina Jolie si Bill Gates, cele mai admirate personalitati din lume. Cine completeaza topul

Actrita Angelina Jolie si Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, se numara printre cele mai apreciate personalitati din intreaga lume, potrivit unui sondaj realizat in 23 de tari.

Cele mai rele femei din istorie, a caror cruzime a depasit orice imaginatie

Cele mai rele femei din istorie. De-a lungul timpului, omenirea a fost ingrozita de faptele unor femei a caror cruzime depaseste orice imaginatie.

Cele mai periculoase drumuri din lume

Cele mai periculoase drumuri din lume. Condusul unei masini devine o sarcina foarte dificila in momentul in care soferii dau de drumuri periculoase, cum sunt cele prezentate de Listverse si oddee. com.

Petrolistii din SUA au declansat cel mai amplu conflict de munca din ultimii 35 de ani

Sindicatul United Steelworkers USW), care reprezinta angajatii a peste 200 de rafinarii, terminale petroliere si fabrici producatoare conducte si produse chimice, a declansat o greva la noua unitati de productie, acesta fiind cel mai amplu protest din ultimii 35 de ani, relateaza Mediafax.

Cum s-au desfasurat cele mai dubioase privatizari din Bistrita-Nasaud - Mopan si CPL

Pagubele uriase pe care le-au generat prin privatizare unele dintre cele mai importante fabrici comuniste incep sa atraga atentia inclusiv a DNA. Printre unitatile de productie din Bistrita-Nasaud care ar fi pe lista privatizarilor dubioase se afla Mopanul, fosta fabrica de paine a judetului, dar si fostul Combinat de Prelucrare a Lemnului.

Cel mai mare proiect al muzeelor romanesti din ultimii 25 de ani: expozitia Aurul si argintul antic Romaniei

Muzeul National de Istorie a Transilvaniei de la Cluj contribuie cu 61 de piese la expozitia Aurul si argintul antic al Romaniei, un proiect muzeografic de amploare din ultimii 25 de ani, initiat de Muzeul National de Istorie a Romaniei. Clujenii pot admira, intre 4 februarie si 22 martie, la Muzeul de Arta, cele mai importante opere ale orfevrariei preistorice si protoistorice sau de epoca clasica din colectiile a 31 de muzee din tara.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )