Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cele mai potrivite patru perechi de zodii: vor rezista toata viata impreuna

Adevărul Adevărul,
Cele mai potrivite patru perechi de zodii: vor rezista toata viata impreuna

Iubesc libertatea si aventura si vor pleca mereu in cele mai interesante destinatii de vacanta. Cand acesti nativi se intalnesc, relatia lor devine o calatorie frumoasa ce rezista intreaga viata. continuă pe Adevărul

Cele mai proaste sau mai ciudate masini de politie din lume

Cele mai proaste masini de politie din lume iti arata ca nu toate statele dau prea multa atentie fortelor de ordine, care sunt obligate sa se descurce cu orice rabla. intr-un articol precedent ti-am aratat o scurta lista cu cele mai tari masini de politie din lume. Ti-am aratat atunci cum tari ca Germania, SUA, [].

VIDEOVolvo XC40 este una dintre cele mai sigure modele de pe piata

Categoric 2018 este un an extraordinar pentru Volv, si in mod particular pentru modelul XC40 care dupa titlul Car of the Year 2018, a obtinut la testele organizate de Euro NCAP unul dintre cele mai bune scoruri.

Cele mai cunoscute si de temut trupe de partizani din Europa. Oamenii care au devenit maestrii razboiului ascuns contra inamicului

Partizanii au fost cel mai crunt ghimpe din coasta oricarei armate de ocupatie. O armata neregulata, formata din luptatori foarte priceputi, determinati si fanatici, care semana teroare in randurile inamicului aplicand tactici de gherila, lovind din umbra si sabotand tot ce se putea. Cele mai renumite trupe de partizani au aparut de-a lungul istoriei in estul Europei si in Balcani.

Cele mai bune bancuri cu animale. Ce fac pisicile care stiu limbi straine

Animalutele sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Va prezentam o selectie cu cele mai amuzante bancuri facute pe seama lor.

Care sunt cele mai inalte cladiri din Europa Centrala si de Est? Polonia, prima cladire de peste 300 de metri din Europa Centrala si de Est

Polonia este, de departe, tara cu cele mai multe cladiri inalte, de peste 100 de metri, din Europa Centrala si de Est fostul bloc comunist, cu exceptia tarilor din fosta Uniune Sovietica si tarile din fosta Iugoslavie), potrivit datelor.

Reduceri eMAG cuptoare incorporabile. Cele mai avantajoase oferte de azi

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de astazi. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG cuptoare incorporabile:.

Birchall: Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica. Schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, una dintre cele mai competitive din Europa

Viceprim-ministrul Ana Birchall, care participa la Ischia Global FilmMusic Fest, sustine ca Guvernul este determinat sa sustina industria cinematografica, iar prin schema de ajutor de stat destinata industriei cinematografice, tara noastra devine una dintre cele mai atractive destinatii din Europa pentru coproductia de filme.

Doliu in muzica usoara! S-a stins cantaretul din spatele uneia dintre cele mai ascultate piese din Romania

Tragedie pentru muzica usoara din Romania. Interpretul si compozitorul uneia dintre cele mai ascultate melodii romanesti a murit in urma cu putin timp, la Bucuresti. Ilie Micolov a murit la varsta de.

Cea mai lunga eclipsa de Luna din secolul XXI: Ce zodii vor putea rasufla usurate pe 27 iulie

Eclipsa totala de Luna de pe 27 iulie va face ravagii in buna stare a zodiilor, insa unele semne zodiacele se vor putea relaxa putin in timpul acestui eveniment lunar, nefiind la fel de afectate precum alte.

Server NAS Synology DS218 Play echipat cu Seagate Ironwolf, una dintre cele mai bune solutii pentru streaming de muzica si seriale [TECH REVIEW]

Serverele NAS Network Attached Storage) au crescut foarte mult in popularitate in ultima vreme, fiind o solutie de inceredere pentru cei care vor sa isi creeze un cloud personal, acasa, de care sa se foloseasca de aproape sau de la distanta, in orice moment vor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )