Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cele mai puternice 10 branduri romanesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai puternice 10 branduri romanesti

Marcile alimentare domina topul celor mai puternice zece branduri romanesti, conform unui studiu realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai puternice 10 branduri romanesti. Borsec, pe primul loc pentru a 4-a oara

Brandul de ape Borsec se afla pentru al patrulea an consecutiv pe primul loc in topul celor mai puternice branduri romanesti, acesta fiind urmat de Dorna, La Dorna, Gerovital, Plafar, Dero, Napolact, Cris-Tim, Pate Sibiu si Zuzu, conform unui studiu.

Mormantul uneia dintre cele mai influente femei din istoria Chinei, descoperit de arheologi

Arheologii chinezi au descoperit mormantul lui Shangguan Waner, care a trait in secolul al VII-lea e. n. si care este considerata una dintre cele mai puternice femei din istoria clasica a Chinei, a anuntat, joi,.

Descoperire inedita. Arheologii cu gasit mormantul uneia dintre cele mai influente ...

Arheologii chinezi au descoperit mormantul unei politiciene din secolul al VII-lea e. n. , considerata una dintre cele mai puternice femei din istoria clasica chineza, informeaza Mediafax. Shangguan Waner - care a trait intre anii 664 si 710 in timpul dinastiei Tang - era o consiliera apropiata a primei imparatese chineze, Wu Zetian, cu al carei fiu s-a casatorit, intretinand in acelasi timp o legatura amoroasa cu amantul imparatesei, dar si cu nepotul acesteia. Dinastia Tang era subminata in .

iPhone 5S si iPhone 5C, disponibile deja la precomanda: cat ajung sa coste cele mai noi smartphone-uri Apple

Retaierii online din Romania au introdus deja, la precomanda, cele mai noi terminale iPhone lansate de Apple pe 10 septembrie.

Agenda de sanatate. Cardiopatia ischemica, una dintre cele mai intalnite boli ale inimii

Bolile inimii sunt tot mai raspandite in lume. Cele mai recente statistici arata ca unul din doi europeni moare din cauza unei afectiuni cardiace. Una dintre cele mai intalnite probleme ale inimii este.

Top On The Move: cele mai importante schimbari anuntate la inceput de toamna

Odata cu venirea toamnei, un numar important de companii au anuntat schimbari in management. Wall-Street. ro ti le prezinta pe cele mai importante dintre acestea.

Peste 12.000 de posturi vacante, cele mai multe pentru studii medii si necalificati

Peste 12. 000 de locuri de munca, majoritatea in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov si Hunedoara, sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind destinate persoanelor cu studii medii si celor necalificati, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca ANOFM).

Studiu: SMS-urile, reclamele TV si email-urile, cele mai intruzive medii de comunicare

SMS-urile, reclamele TV si email-urile primite fara acord reprezinta in opinia consumatorului cele mai intruzive medii de comunicare, potrivit unui studiu realizat de Media Direction si Exact Cercetare si Consultanta.

Executivii firmelor cu 200-300 angajati din Romania au printre cele mai mici remuneratii din Europa

Directorii generali din Romania, intr-o companie cu 200-300 de angajati, au o remuneratie medie, inclusiv bonusul, de 116. 300 de euro brut pe an, printre cele mai reduse din Europa, maximul intr-o firma de aceeasi dimensiune, fiind in Elvetia, cu 239. 500 de euro pe an.

GTA V, unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, se lanseaza luni in Romania.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului, Grand Theft Auto V, va fi lansat luni in Romania. Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfasoara in metropola moderna Los Santos: intreg orasul este impanzit de guru autoproclamati, de personaje dubioase care viseaza sa devina vedete si de celebritati a caror faima este de mult apusa. In mijlocul acestei lumi dominate de criza economica si reality show-uri de duzina jucatorii ii vor intalni pe cei trei protagonisti ai .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )