Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Antena3 Antena3,
Cele mai rele 9 alimente pe care le poti manca

Nu intotdeauna poti face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia ta. Insa, daca esti suficient de atent, poti limita numarul greselilor alimentare. Iata o lista cu cele mai pacatoase 9. continuă pe Antena3

Cum depasim astenia de primavara? Alimente care combat oboseala

Oboseala provocata de zilele lungi de munca poate cauza numeroase probleme de sanatate si tocmai din acest motiv trebuie sa gasiti sursele de energie care va ajuta sa faceti fata unui program incarcat. Apatia, cauzata de oboseala, este mai des intalnita la femei decat la barbati si poate avea mai multe surse, dar expertii sunt de parere ca nutritia este principalul vinovat. Cu toate acestea, exista anumite alimente care ajuta organismul sa isi procure combustibilul adecvat, atunci cand are nevoie.

Peste 14.400 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe in Capitala, Cluj si Prahova

Peste 14. 400 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national. Cele mai multe sunt in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Iasi si Harghita.

ANOFM: Peste 14.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala, Cluj ...

Peste 14. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Iasi si Harghita, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), la nivel national sunt inregistrate 14. 403 locuri de munca vacante. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 423) si in judetele Cluj 2. 003), Prahova 1.

Simulare bac: Sibiu, Cluj si Braila - cele mai mari rate de promovabilitate.

Cele mai bune ponderi de promovare la simularea bacalaureatului s-au inregistrat in Sibiu - 65,31% la Limba si litaeratura romana, Cluj - 56,98% la proba obligatorie si Braila - 67,79 % la proba la alegere, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei Nationale MEN). In Capitala, procentrul notelor peste 5 a fost de 48,47 la Limba si literatura romana, 42,89 la proba obligatorie si 52,84 la proba la alegere. Cele mai mari procente ale notelor peste 5 la Limba si literatura romana .

Bistrita-Nasaud, printre judetele cu sumele cele mai mari datorate de fermieri catre APIA

Nu mai putin de 22 de milioane de euro trebuie sa returneze statului agricultorii romani din cauza greselilor strecurate la APIA. Bistrita-Nasaud se numara printre judetele cu sumele cele mai mari datorate de fermieri.

7 greseli pe care le fac chiar si cele mai inteligente cupluri

Cine a spus ca o casnicie inseamna multa munca stia ce vorbeste. Vestea buna este ca iti poti pastra relatia intacta, chiar si dupa multi ani petrecuti impreuna, daca ai grija sa eviti anumite greseli, de altfel.

7 alimente care stimuleaza cresterea parului

Daca ai incercat toate metodele mai mult sau mai putin conventionale pentru ca parul tau sa arate ca in reclame si tot n-ai reusit, poate ca ar trebui sa te gandesti la alimentatie. Da, ai citit corect, mai.

Cele mai mici impozite pe venit din UE, cele mai mari CAS?.

Ministrul Finantelor doreste o reducere si mai mare a impozitului pe venit, aflat acum la un nivel de 16%, prin introducerea cotelor regresive. Micsorarea anuntata este surprinzatoare caci priveste un impozit al carui nivel se afla deja la un minim european, in timp ce adevarata povara fiscala este CAS. Cota unica va fi mentinuta la 16% pe tot parcursul acestui an, dar din 2015 s-ar putea pastra doar pentru companii, in timp ce pentru populatie se va reveni la cota progresiva, ca solutie de .

VIDEO Cele mai frumoase lovituri ale Simonei Halep, micul demon care joaca in viteza a 5-a

Pe langa saltul urias in clasamentul WTA, Simona Halep a atras atentia spectatorilor si adversarelor prin stilul sau spectaculos de joc. Halep joaca mai mereu agresiv, acopera tot terenul si cauta mereu sa faca punctul din lovitura sa, fara sa astepte greseala adversarei. De la E incredibila, asa cum a apreciat-o adversara sa din semifinalele Indian Wells, poloneza Agnieszka Radwanska, pana la un mic demon L'Equipe) si in viteza a cincea Marca), jocul si loviturile Simonei Halep au strans numai laude de-a lungul timpului.

A incetat din viata Hal Douglas, vocea unora dintre cele mai tari spoturi de promovare a multor filme de la Hollywood

Hal Douglas, care a asigurat, timp de mai multe decenii, vocea spoturilor de prezentare a numeroase filme hollywoodiene, printre care Philadelphia, Forrest Gump si Arma mortala, a incetat din viata pe 7 martie, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )