Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cele mai rele tari din Europa in care sa fii fumator. Romania nu este nici macar in top 10

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai rele tari din Europa in care sa fii fumator. Romania nu este nici macar in top 10

Daca ai crezut ca Romania are o lege antifumat prea draconica, un raport Nanny State Index ne linisteste pe toti. Acesta arata care sunt cele mai rele tari din Europa in care sa fii fumator si bautor de vin. Tine-le minte, mai ales daca vei merge in. continuă pe Wall-Street Ro

Viziteaza cele mai importante fortarete din Corfu

Venetienii si-au pus cel mai mult amprenta pe Corfu, iar locuitorii au pastrat intr-o stare foarte buna numeroasele vestigii ridicate in timpurile in care insula a fost dominata de acest popor. Daca te.

Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba Stirling Prize, a murit, joi, la varsta de 65 de.

Ziua Portilor Deschise la una dintre cele mai SECRETE institutii din Romania

Sediul central al Ministerului Apararii Nationale va putea fi vizitat, duminica, 3 aprilie, cu prilejul aniversarii Zilei NATO in Romania.

FOTO. O romanca a absolvit una din cele mai prestigioase universitati din Orientul indepartat

Romanca Ana Scripcariu-Ochiai a absolvit, la sfarsitul saptamanii trecute, ca sefa de an, sectia de Pictura in ulei a Universitatii de Arte din Tokyo, Japonia, cea mai prestigioasa din Orientul indepartat si regiunea Asia-Pacific.

Acum este una dintre cele mai populare artiste din Romania. Cine este fetita din poza. Ai ghicit?

Delia a postat o fotografie inedita pe contul sau de Facebook. Artista a publicat o poza de pe vremea cand era la cresa. in poza alb-negru, micuta Delia apare alaturi de alti copii de varsta.

FOTO Casa Memoriala Ion Cioranescu este redata celor curiosi sa afle mai multe despre una dintre cele mai culte familii din Romania

Putini stiu ca in comuna Moroieni, din judetul Dambovita a trait una dintre cele mai culte familii din cate a avut Romania familia Cioranescu. Cioranestii au trait intr-o casa doua etaje, cocheta, cu balcoane cu arcada in trefla, cu o arhitectura romanesca, realizata la inceputul secolului XX.

Cum facem cele mai bune eclere din ingrediente naturale

Eclerele sunt prajituri deosebit de apreciate, pe care le gasim in orice cofetarie. Sunt absolut delicioase, iar reteta este suficient de simpla pentru a putea fi pregatite de oricine doreste, cu sau fara prea multa experienta in bucatarie.

Cum sa fii un bun manager. Sfaturile unui trainer NATO si NASA: Atunci cand cineva pleaca dintr-o companie, de cele mai multe ori pleaca din cauza sefului

Unul dintre cei mai bine cotati speakeri din lume in domeniul leadershipului, Jim Bagnola, sustine ca oamenii nu parasesc companiile, ci isi parasesc sefii, dar si ca un manager prost il poate poate baga pe angajat in spital. Italianul se simte legat de Romania, unde tine cursuri de 16 ani si unde a fost nas de botez de 3 ori.

Razboiul petrolului: Arabia Saudita a pierdut pozitia de lider in 9 din 15 tari. Cele mai importante sunt China, Africa de Sud si SUA

Arabia Saudita, cel mai mare exportator mondial de petrol, a pierdut pozitia de lider in 9 din cele mai importante 15 state din lume in privinta livrarilor de titei, potrivit datelor compilate de catre compania de consultanta Facts Global Energy FGE) si citate de catre Financial Times.

Fluctuatii pe pietele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, pe fondul declinului cotatiilor titeiului si metalelor. Titlurile BP Plc, al doilea mare producator de petrol din Europa, s-au depreciat cu 0,7%, la 352,95 pence, iar cele ale rivalului mai mare Royal Dutch Shell Plc - cu 0,8%, la 1. 692,50 pence.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )