Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai sanatoase alimente pentru micul dejun

Antena3 Antena3,
 Cele mai sanatoase alimente pentru micul dejun

Stim cu totii ca masa de dimineata este cea mai importanta dintre toate. Asa ca, ar fi bine sa nu o mai sariti. insa, asta nu inseamna ca este bine sa mancati orice. Iata ca. continuă pe Antena3

Cele mai sanatoase alimente pentru micul dejun

Stim cu totii ca masa de dimineata este cea mai importanta dintre toate. Asa ca, ar fi bine sa nu o mai sariti. insa, asta nu inseamna ca este bine sa mancati orice. Iata care sunt cele mai sanatoase alimente pentru micul dejun:.

(P) Cum sa alegi cele mai potrivite solutii pentru instalatiile sanitare

Cum sa alegi cele mai potrivite solutii pentru instalatiile sanitare .

E bine sau nu sa tii ouale in frigider? Sigur nu stiai asta!

Unul dintre cele mai sanatoase alimente pentru micul dejun este oul, preparat in forme variate. Este usor de gatit si contine foarte multi nutrienti. Pe langa faptul ca ouale contin o cantitate mare de colesterol,.

Care sunt cele mai sanatoase tari din lume si unde sunt cele mai mari probleme: ce loc ocupa Romania

Un studiu realizat de Natiunile Unite dezvaluie tarile in care traiesc cei mai sanatosi oameni, Islanda ocupand locul fruntas, in timp ce Romania se afla in prima jumatate a clasamentului.

Cele mai bune masti de fata pe care le poti face acasa: amestecuri naturale care te ajuta sa-ti protejezi tenul in sezonul rece, fara sa cheltuiesti o avere pe creme

In aceasta perioada a anului, cand zilele reci au inceput sa-si faca deja simtita prezenta, mastile de casa, naturale si pline de vitamine, vor face minuni pentru ten. Fie ca hidrateaza sau curata, cremele naturale pot fi realizate foarte simplu, important este sa stiti care sunt cele mai potrivite ingrediente pentru ceea ce aveti nevoie.

Marti dimineata, Donald Trump si Hillary Clinton se confrunta pentru prima data la o dezbatere prezidentiala/ Se anunta a fi una dintre cele mai vizionate dezbateri din istoria politica a SUA

Hillary Clinton si Donald Trump se vor confrunta pentru prima data luni 21:00, ora locala- 04:00, ora Romaniei), intr-o dezbatere prezidentiala ce se anticipeaza a fi una dintre cele mai vizionate si anticipate confruntari politice din istoria SUA, anunta Reuters.

Cele mai populare pozitii sexuale din lumea intreaga

Cand vine vorba de sex, oricat de mult s-ar vorbi despre cele mai inedite pozitii sau cele mai fierbinti, adevarul este ca inca sunt oameni care le prefera pe cele clasice, indiferent in ce colt de lume s-ar afla. Dar exista si cateva surprize.

Baneasa si Pantelimon, cartierele cele mai expuse la un cutremur major: Harta seismica a Capitalei (FOTO)

Autoritatile au redesenat recent harta seismica a Bucurestiului. Conform acesteia, cartierele Baneasa si Pantelimon sunt cele mai expuse la un cutremur major ce ar lovi orasul. Institutul pentru Fizica.

Expertii dezvaluie cele mai importante lectii financiare pe care parintii trebuie sa le predea copiilor: Aceste abilitati le asigura succesul in viata

Cinci experti in educatia financiara dezvaluie cele mai importante lectii pe care parintii trebuie sa le predea copiilor. Acestia ii sfatuieste pe adulti sa ii invete pe cei mici inca de la varste fragede valoarea banilor si cum sa-i cheltuie cu intelepciune.

Oamenii de stiinta au obtinut cele mai vechi piese muzicale, generate pe computerul lui Alan Turing

Oamenii de stiinta au reusit sa faca rost de cele mai vechi piese muzicale generate pe computer, inregistrate in urma cu 65 de ani cu ajutorul unei masinarii construite de Alan Turing. Este vorba despre trei melodii: God Save the King, Baa Baa Black Sheep si In The Mood, obtinute cu ajutorul unui computer gigantic [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )