Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Playtech Playtech,
Cele mai sarace judete din Romania. Oamenii de aici traiesc de pe o zi pe alta

Situatia dramatica cu care se confrunta milioane de romani a fost confirmata, oficial, de datele publicate de Institutul National de Statistica. Oamenii din 37 de judete se lupta sa traiasca de pe o zi pe alta. Cat se castiga lunar in cele mai sarace judete din Romania? Ce salarii se castiga lunar in cele mai . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Cele mai bogate si cele mai sarace judete din Romania, in functie de cifra de afaceri. Discrepante uriase. Explicatia specialistilor

Bucuresti si Ilfov sunt cele mai puternice judete din Romania, in functie de cifra de afaceri a companiilor inregistrate, la mare distanta de restul tarii. Discrepanta intre judete, respectiv.

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Al Hilal, exclusa din Liga Campionilor Asiei, desi isi conducea grupa si era castigatoarea editiei trecute. Razvan Lucescu: Este una dintre cele mai mari injustitii din fotbalul mondial

Campioana en-titre Al Hilal a fost exclusa din Liga Campionilor Asiei, in conditiile in care Razvan Lucescu a avut la dispozitie doar opt jucatori de camp si trei portari pentru partida de miercuri cu.

VIDEO. Candidat PNL, declaratie halucinanta: Avem cel mai deflorabil oras din Romania

Candidatul Partidului National Liberal la Consiliul Local al municipiului Slobozia, Gigi Manea, a facut zilele trecute o declaratie cel putin ciudata.

Cele mai importante lectii pe care oamenii le pot invata de la furnici pentru pandemie

Se curata inainte de a intra in casa lor. Folosesc substante chimice speciale pentru dezinfectare. Restrictioneaza accesul in zonele cu trafic intens. Si nu, nu sunt oameni - sunt furnici.

Cod galben de ceata si vizibiltate redusa in mai multe judete ale tarii. Anuntul meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri dimineata mai multe atentionari de tip nowcasting Cod galben de ceata densa pentru zecejudete din sudul si estul tarii, valabile in.

Julio Iglesias implineste azi 77 de ani. Top 5 cele mai frumoase melodii ale cantaretului spaniol (VIDEO)

Julio Iglesias este artistul latin care a vandut cele mai multe albume din istorie, fiind totodata si in topul celor zece artisti cu cele mai numeroase vanzari din istorie, la nivel mondial. Artistul are in.

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Situatia in judete

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 281 - continua sa fie raportate in Capitala, in timp ce topul judetelor este deschis de Galati. Cele mai putine imbolnaviri noi - 3 - au fost raportate in ultimele 24 de ore in Mehedinti.

Coronavirus: Cele mai multe cazuri noi in Bucuresti, Bacau si Ilfov. Doar doua judete au raportat sub zece imbolnaviri in ultimele 24 de ore

Municipiul Bucuresti 210) si judetele Bacau 102), Ilfov 92), Prahova 87) si Iasi 78) sunt zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus fata de ultima raportare, informeaza, vineri, Grupul de Comunicare Strategica GCS).

Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea. Cate sute de euro ii costa, lunar

Situatie de-a dreptul halucinanta in Arad. Locuitorii catierului Casarom din Subcetate s-au trezit ca strada Diogene s-a privatizat, iar proprietarul cere achitarea unui abonament lunar riveranilor care o utilizeaza. Strada din Romania unde oamenii platesc abonament sa mearga pe ea Cum s-a intamplat una ca asta cu un domeniu public? E cat se poate de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )