Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015: Vietnam, Canada, Mexic

Adevărul Adevărul,
Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015: Vietnam, Canada, Mexic

Deplasarile deputatilor in strainatate au insemnat cheltuieli de la buget de peste 2 milioane de lei numai in primele 10 luni ale anului 2015, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul. continuă pe Adevărul

Cele mai scumpe deplasari externe facute de deputati in 2015 - Vietnam, Canada, Mexic

Deplasarile deputatilor in strainatate au insemnat cheltuieli de la buget de peste 2 milioane de lei numai in primele 10 luni ale anului 2015, cele mai scumpe destinatii fiind Vietnamul, Canada si Mexicul.

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Cele mai frumoase rochii de Oscar in 2015

Vedetele au fost indelung fotografiate pe covorul rosu de la Oscaruri multumita vestimentatiilor impresionante pe care le-au purtat la prestigioasa ceremonie. Iata cele mai reusite aparitii.

Cele mai stilate vedete in 2015

Evenimentele mondene de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in outfituri senzationale. Iata care au fost cele mai stilate vedete in 2015.

Cele mai atragatoare jocuri din 2015 sunt la reducere pe Xbox Live

Daca ati asteptat pana la aceasta ora sa puneti mana pe unele dintre cele mai populare jocuri din 2015, reducerile din Xbox Live s-ar putea sa reprezinte cea mai buna solutie. in cazul in care va aflati in posesia unei console Xbox si mai aveti cateva zile libere in urmatoarea perioada pe care le puteti [].

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitala, inchis de ISU chiar inaintea petrecerii de Revelion

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitala a fost inchis de ISU chiar inaintea petrecerii de Revelion. Activitatea localului fusese oricum suspendata in luna noiembrie de pompieri, insa patronii si-au.

Site-urile BBC, una din cele mai importante companii media din lume, picate in ajunul Anului Nou

Toate site-urile operate de British Broadcasting Corporation BBC), o companie care detine una dintre cele mai importante platforme online la nivel international, se confrunta, joi, cu probleme tehnice, fiind nefunctionale in ajunul Anului Nou.

Motiv de falosenie in Banat: Timisoara are unul din cele mai frumoase centre istorice din tara. Falos, primarul Robu a inaugurat proiectul inainte de a fi gata

Timisorenii au inca un motiv sa fie falosi. Pietrarii maramureseni plecati in vara sa-si stranga fanul s-au intors in Timisoara, unde au terminat de pavat cele 10 strazi si patru piete din cartierul Cetate, rezultand unul din cele mai frumoase centre istorice din tara. Unul din cei mai falosi timisoreni, primarul Nicolae Robu a inaugurat proiectul cu fast, inainte ca proiectul sa fie declarat oficial inchis.

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai potrivite MESAJE DE ANUL NOU. Nu iti irita prietenii cu MESAJE nepotrivite

Anul nou bate la usa, e timpul pentru cele mai calde MESAJE DE ANUL NOU. Nu lasa pe ultima ora mesajele!MESAJE DE ANUL NOU Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa.

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai sincere MESAJE DE ANUL NOU pe care sa le trimiti

Noul an bate la usa, e timpul pentru cele mai sincere MESAJE DE ANUL NOU. Nu lasa pe ultima ora mesajele! MESAJE DE ANUL NOU Bucuria vine din lucruri marunte Linistea vine din suflet.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )