Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai spectaculoase concerte si cine-concerte la TIFF 2018. De unde va puteti lua bilete

Adevărul Adevărul,
Cele mai spectaculoase concerte si cine-concerte la TIFF 2018. De unde va puteti lua bilete

Organizatorii TIFF 2018 au pus in vanzare bilete pentru cele mai importante concerte si cine-concerte de la festival. continuă pe Adevărul

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii ale anului 2018, prezentate de astrologul Mariana Cojocaru

Berbecii au o perioada interesanta. Vor atrage castiguri si vor investi in sanatate. Taurii au Venus intr-o pozitie foarte buna. Vor beneficia de o luna mai extraordinara si vor.

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii in anul 2018, prezentate de astrologul Mariana Cojocaru

Berbecii au o perioada interesanta. Vor atrage castiguri si vor investi in sanatate. Taurii au Venus intr-o pozitie foarte buna. Vor beneficia de o luna mai extraordinara si vor.

13 localitati din Dambovita, afectate de alunecari de teren. Cele mai grave situatii raman la Valeni Dambovita si Glodeni

13 localitati din Dambovita sunt afectate de alunecari de teren, cele mai grave situatii ramanand la Valeni Dambovita si Glodeni, unde au fost evacuate familiile ale caror case erau in pericol sa se darame, se arata intr-o informare a Prefecturii Dambovita.

Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018

Cele mai bune paste si cel mai bun risotto din Bucuresti in 2018 sunt la Robertos! Prima finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti pe 2018 a fost cea de la Paste si Risotto, cu cate o subcategorie separata pentru fiecare dintre acestea.

Un film din 2018 a reusit sa depaseasca Titanic in topul productiilor cu cele mai mari incasari in Statele Unite VIDEO

Filmul de dragoste Titanic, lansat in 1997, a fost surclasat in topul productiilor cu cele mai mari incasari din toate timpurile in Statele Unite ale Americii. Locul trei, pe care il ocupa lungmetrajul lui James Cameron, este acum ocupat de un film lansat chiar anul acesta.

Costurile cu concedierea in Romania, printre cele mai scazute

Tara noastra se numara printre tarile cu costurile cele mai scazute din Europa privind concedierea din motive care tin de persoana salariatului sau din motive economice, potrivit celei de-a patra editii a Studiului international privind concedierea realizat de Deloitte Legal companie reprezentata in tara noastra de Reff and Asociatii) si remis astazi Redactiei.

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana

Romania are cele mai nesigure drumuri din Uniunea Europeana UE), inregistrand cea mai mare rata a accidentelor mortale din UE, 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, in timp ce drumurile europene au o medie de 49 de accidente mortale la un.

Drumurile din Romania sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeana

In timp ce drumurile europene au fost si in 2017 cele mai sigure drumuri din lume, cu o medie de 49 de accidente mortale la un milion de locuitori, Romania este pe ultimul loc in UE la acest indicator, in conditiile in care a avut cea mai mare rata a accidentelor mortale mortalitate din UE 98 de accidente mortale la un milion de locuitori, dublu fata de media din UE), a anuntat astazi Comisia Europeana.

Costurile cu concedierea in Romania, printre cele mai scazute

Romania se numara printre tarile cu costurile cele mai scazute din Europa privind concedierea din motive care tin de persoana salariatului sau din motive economice, potrivit celei de-a patra editii a Studiului international privind concedierea realizat de Deloitte.

Drumurile din Romania sunt cele mai nesigure din Uniunea Europeana

In timp ce drumurile europene au fost si in 2017 cele mai sigure drumuri din lume, cu o medie de 49 de accidente mortale la un milion de locuitori, Romania este pe ultimul loc in UE la acest indicator, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )