Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume!

ADPM ADPM,
Cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume!

De la deja celebra Fontana di Trevi din Roma si pana la Bellagio Fountains din Las Vegas ori Magic Fountain of Montjuic din Barcelona, iata care sunt cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! . continuă pe ADPM

Cele mai bune servicii secrete din lume: Rusia a devansat China

Agentiile de inteligenta din Romania au fost implicate in mai multe scandaluri in ultima jumatate de an, SIE fiind legata de doua scandaluri - de autodeconspirare a unui jurnalist si deconspirare a premierului, iar SRI facand obiectul unor acuzatii.

Cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de camp

O ierarhizare cu cele mai spectaculoase puncte din istoria tenisului de camp contine intotdeauna o doza de subiectivism. Noroc cu internetul, care impaca destule gusturi.

Lovitura in handbal: CSM Bucuresti a transferat-o pe Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume

CSM Bucuresti a reusit sa dea cea mai importanta lovitura de pe piata transferurilor din handbal, din aceasta iarna. Daneza Maria Fisker, cea mai buna extrema stanga din lume in 2014, va evolua in Capitala din sezonul viitor.

Faze Tari: Trebuia sa fie o aventura de o noapte, dar au uitat lumina deschisa. Acum sunt celebri; Ultimul hamburger McDonald's din Islanda a ajuns piesa de muzeu; Cele mai ciudate legi de circulatie din lume

Marea Britanie, prima tara din lume care autorizeaza conceperea bebelusilor cu trei parinti. Marea Britanie a devenit marti prima tara. Invazie de iepuri intr-un oras din Statele Unite. De ce nu pot scapa localnicii de ei. Sute de iepuri au pus stapanire pe un cartier din Fargo.

FOTO: Topul celor mai vizitate orase din lume

Cele mai vizitate trei orase din lume se afla pe continentul asiatic, iar numarul turistilor ajunge la aproximativ 45 de milioane, scrie Business Insider.

Cele mai lungi trei strazi din Bucuresti si povestea singurei strazi in trepte

Bucurestiul este compus dintr-o retea stradala de peste 5. 000 de strazi care zi de zi sunt tranzitate de sute de mii de autoturisme. Cu toate acestea, putini sunt cei care stiu ca cea mai lunga strada din Bucuresti este Splaiul Unirii, masurand aproape 11 kilometri.

Misterele din Hoia-Baciu, una dintre cele mai infricosatoare paduri din lume. Povesti cu OZN-uri si voci ciudate care te cheama

Iubitorii de adrenalina pot incerca o plimbare nocturna, alaturi de ghizi, in padurea Hoia Baciu din Cluj. inca din anii 60, in zona a fost semnalata aparitia unor OZN-uri,iar in 2013 jurnalistii de la BBC au inclus-o pe lista celor mai bantuite paduri din lume.

Cele mai periculoase orase din lume

Cele mai periculoase orase din lume includ, preponderent, localitati din America Latina si din zonele de conflict ale Asiei.

Acestea sunt cele mai sigure orase din lume. Cum traiesc locuitorii de aici

Tokyo, Singapore si Osaka sunt cele mai sigure orase din lume, conform unui clasament stabilit de revista britanica The Economist si mentionat joi de 7sur7. be. The Economist se sprijina pe statistici.

Un Joben romanesc printre cele mai cool baruri din lume. Pub-ul este laudat pana si de englezi in DailyMail

Localul clujean Joben Bistro, creat in urma cu un an in stilul steampunk, atrage atentia strainilor. Site-ul boredpanda. com il plaseaza intr-un top al celor mai bune baruri din lume alaturi de localuri din New York, Africa de Sud si Japonia, iar architecturendesign. net il plaseaza pe locul 3 intr-un clasament al celor 24 de baruri unde ai putea sa bei ceva.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )