Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai tari aplicatii de videoconferinte ca sa scapi de Zoom sau Skype

Playtech Playtech,
Cele mai tari aplicatii de videoconferinte ca sa scapi de Zoom sau Skype

Zoom si Skype sunt printre cele mai populare aplicatii pentru videoconferinte, insa mai exista si alte optiuni extrem de utile de care te poti bucura. in perioada asta, dar nu numai, ai. continuă pe Playtech

Cele mai tari oferte de la eMAG pentru acest weekend

Daca esti in cautare de produse noi, poti gasi la eMAG cateva oferte foarte bune, Aici am adunat cateva. De fiecare data cand vrei ceva bun, nu uita sa verifici si sectiunea de.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cluj

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: -Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred ca Cluuuuj. -Da.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Albastru

Un politist spune: De ce noi arestam infractorii? Pentru ca avem uniforme albastre, iar albastru e mai frumos decat negru.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Painea

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: - Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? - Da avem, de care doriti? - Pai aveti de mai multe feluri? - Da, de azi, de ieri si de alaltaieri.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bilet

In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la viseu? 20 de lei Decat sa dau 20 de lei, mai bine fac pe mine .

Avertismentul privind depopularea accelerata a Romaniei. Cati locuitori vor fi in 2100 si care vor fi cele mai afectate zone

Depopularea Romaniei va continua in ritm accelerat in acest secol. Potrivit estimarilor ONU, tara noastra va avea in 2100 doar 11,9 milioane de locuitori. Cele mai afectate zone sunt si vor fi, in continuare, cele de munte. Lumea pleaca la orase sau, mai grav, la munca in strainatate.

COVID-19 |Un stat din America de Sud introduce una dintre cele mai dure restrictii privind zborurile

Argentina a interzis toate zborurile comerciale, interne si internationale, pana la 1 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind una dintre cele mai dure masuri luate pana acum de vreun stat.

Cele mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual

Pe timpul pandemiei de coronavirus, au fost deschise publicului larg celse mai frumoase muzee auto care se pot vizita virtual. Puteti vedea AICI cele mai frumoase muzee auto, care sunt la un click.

Cele mai folosite extensii in Google Chrome: ce le face atat de speciale

Chiar daca s-a confruntat cu probleme in ceea ce priveste credibilitatea, Google ramane una dintre cele mai apreciate platforme de cautare la nivel global, prin al sau Chrome. Are multe extensii care le usureaza munca utilizatorilor si creeaza o experienta online placuta, potrivitzdnet. com.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Razboiul Stelelor

Stiti cum zic moldovenii la Razboiul Stelelor? Galshiava pi sher! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )