Libnet.ro
UNICEF

09:45

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Elevi

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Elevi

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! . continuă pe B1

Cele mai bune bancuri despre bucatari. Cum se razbuna un bucatar chinez pe marinarii unui vas american

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama bucatarilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan bucatarii.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pastilele

- Alinuta, de ce te tot invarti in jurul mesei cu cana aceea in mana? o intreaba mama. - imi iau pastilele! raspunse Alinuta. - Pai si nu poti sa stai locului? - Nu, pentru ca asa mi-a zis doamna.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Diferenta

Alinuta era pe plaja la mare si observa diferenta dintre ea si un baietel. Curioasa, se duce intr-un suflet la mama ei si o intreaba: - Mama, ce are baiatul ala si eu nu am? - Daca o sa fii cumint.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Degetul

Alinuta: Mama, mi-am rupt un deget! Saraca de tine! Unde l-ai rupt? In ochii lui Gigel! .

Cele mai reusite bancuri din ring. Solutia haioasa a unui antrenor de a-si incuraja elevul in pericol sa piarda meciul de box

Boxul si pugilistii sunt subiecte preferate intre glumele autohtone. Va prezentam o colectie de bancuri pe aceasta tema. Propriile glume din aceasta categorie le puteti scrie la sectiunea comentarii.

Cele mai savuroase bancuri interzise pe seama nomenclaturii din comunism: Tara plange, Petru doarme, Stalin suge

Ana Pauker ar fi fost o adevarata sperietoare pentru romani, Petru Groza l-a uimit pe Stalin aruncandu-i-se la picioare, iar Emil Bobu a fost sluga perfecta a lui Ceausescu. Sunt cateva dintre anecdotele intrate in istorie despre fostii demnitari ai regimului comunist din Romania.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: intalnire

Conversatie intre blonde: Prima blonda: Vreau sa ne intalnim. A doua blonda: Unde? Prima blonda: Unde vrei tu. A doua blonda: La ce ora? Prima blonda: La ce ora vrei tu. A doua blonda: Bine pa. Prima bloda:.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Pe rosu

Politistul opreste o masina : - De ce ati trecut pe rosu ? - N-am trecut pe rosu am trecut pe zebra! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La receptie

La receptie : - Hotelul dvs are si piscina? - Da bineinteles - Si avem acces ? - Da bineinteles - E pe gratis ? - Da bineinteles - Si putem face baie ? - Nu ca nu are.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI:Cusca de caine

Am avut o viziune din viitor. Un oltean isi facea cusca la caine dintr-o carcasa de iPhone 65.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )