Libnet.ro
UNICEF

08:47

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Elevii

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Elevii

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: in fata TV-ului

- Alinuta, de ce te legeni in fata TV-ului ? - . - Alinuta, de ce te legeni in fata TV-ului ? - . - Alinuta, de ce te legeni in fata TV-ului ? - . - Alinuta, de ce te legeni in fata TV-ului.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: La scoala

Alinuta intarzie la scoala. Profesoara era deja in clasa. Alinuta: - Buna ziua! spune ea, trista. Profesoara: - Alinuta, te rog sa iesi si sa intri fericita! Iese, apoi: Alinuta: - Buna ziua! spune ea,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Acasa

Gigi suna acasa la colega lui, Alinuta. - Alo, Alinuta este acasa? - Da, dar numai pana la 11! Ca, pe urma, o ingropam! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Parul

Un oltean vine acasa, beat crita, si se culca, cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste si-si pune mana in cap. Olteanul, surprins: - Mai, mare minune! M-am culcat chel si m-am trezit cu parul valvoi! .

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Roata

Un civil intreaba un politist de ce face trenul taca-taca. Acesta raspunde ca nu stie si-l trimite la colonel. Colonelul: - Ma, trenul pe ce merge? Civilul: - Pe roti! Colonelul: - Si pe mai ce,.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Doamna Maria

Doamna Maria le povesteste copiilor despre fotografiile facute la scoala: - Uitati-va, peste 20 de ani o sa luati albumul in mana, o sa va uitati la fotografii si o sa spuneti: Aceasta e Ileana -.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Semaforul

Doua blonde se plimbau cu masina. La un moment dat ajung la semafor. -Wow, ce rosu misto!! Cealata e si ea de acord. -Mama, ce galben frumos . ihi. ei, dar si verdele asta e frumoooosss -Yap!!. ah,.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Elicea

Merg trei politai cu elicopterul. La un moment dat unul il intreaba pe celalalt: - Auzi ba, de la ce e elicea aia de deasupra? - Cred ca de la ventilatie ba, ca de cand s-a oprit uite ce transpira.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Elefantul

Stiti de ce au elefantii ochii rosii? - ???? Ca sa se ascunda in cires . Ati vazut vreodata elefanti in cires ? - ???? Ati vazut ce bine se ascund .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Girafa

Q: De ce vor oltenii sa aiba vaca precum girafa ? A: Ca sa pasca la vecini si s-o mulga ei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )