Libnet.ro
UNICEF

17:15

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fizica

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: -Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. -Exact! Astea sunt! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Matematica

Mamica: - Alinuto, de ce nu-ti place matematica? E simpla ca un joc de sah. Alinuta: - Ai dreptate, mamico. Nici la sah nu ma pricep.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Prespalare

Alinuta: Mama mama incep sa ametesc! Mama: Nu fii asa, asta e doar programul de prespalare.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Scrisoarea

Un nebun scria o scrisoare. Un tip vine si il intreaba cui ii scrie scrisoarea. Nebunul zice: - Mie. - Si ce scrie in ea? - Nu stiu, ca inca nu am primit-o! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Vorbe calde...

Intr-o seara Maria ii zice lu Ion: - Ioane, mai zi-mi si mie o vorba calda, ca de mult nu te-am mai auzit! - Marie, sa te arda focul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in oglinda

De data aceasta, Bula se admira in oglinda si. Bula se admira gol in oglinda: Doi centimetri mai mult si as fi un zeu! La care nevasta-sa din spate: Doi centimetri mai putin si ai fi o zeita.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: in Ardeal

Taranii dintr-un sat din Ardeal se plang primarului: Domnule primar, de cateva saptamani a aparut un moldovean la noi in sat si toate femeile pe care le prinde le violeaza. Si nu ati luat masuri? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Dihorul

Ion si Gheo se intalnesc in padure. Gheo ducea in brate un dihor viu. Ion: -Ma, Gheo, ce faci,ma, cu dihorul? Gheo: -Apai, ma, la iarna, cand o fi frig, il pun la picioare sa-mi fie cald. Ion: -Ma.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Icre negre

Q:De ce imperecheaza oltenii ciora cu pestele? A:Ca sa aiba icre negre.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Vaca

O vaca pastea pe asfalt. Un submarin vine si o loveste. Ce concluzie se poate trage din acest tragic accident ? Sa nu mancam fructe nespalate.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Barul

Noaptea tarziu langa un bar . Peste tot liniste, dar deodata iese Bula injurand si mort de beat. Trece strada peste un loc nemarcat. Un politist il vede si-i spune sa se intoarca. M-as intoarce dom.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )