Libnet.ro
UNICEF

16:00

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ora de fizica

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Ora de fizica

Profu de fizica o intreaba pe Alinuta: - Stii care sunt cele doua cuvinte pe care le folosesc cu precadere elevii? - Nu stiu. - Exact! Astea sunt! . continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pasarea

Alinuta viseaza intr-o noapte ca vine o pasare la ea si ii spune: - Te mariti sau te mananc! Ea se trezeste si o striga pe mama ei, care era in cealalta camera. - Ce s-a intamplat, Alinuta? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Sarpele

Odata invatatoarea le-a spus copiilor sa aduca la scoala un animal care scoate sunete sau chiar poate vorbi. A doua zi la scoala. Ionel: - Eu am adus o musca, ea poate bazai. - Bine Ionel, nu chiar la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Acul

-De ce plangi, copila mea?o intreaba un batran pe Alinutza. -Pentru ca am inghitit un ac! -Pentru atata nu merita sa plagi!Poftim, iti dau altul! .

CELE MAI TARI BANCURI SECI: La cununie

-Cetatene Bula Popescu, o iei in casatorie pe cetateana Alinuta Gheorghe. - Ba tu esti prost sau te faci? Pai de ce am mai venit pana aici? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Ora de istorie

Profesorul preda un curs de istorie unui grup de 20 de blonde. Prima intrebare: -Unde este America pe harta? Nicole se ridica si gaseste locatia pe harta. - Foarte bine, foarte bine! spune.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Cearta

Bula si cu Strula se cearta: - Tatal meu este mai bun! - spune Strula. - Nu este adevarat! - Si fratele meu este mai bun! - Nu este adevarat! - Si mama mea este mai buna! - Asta asa este,.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: La doctor

Ardeleanul se duce la doctor deoarece tusea foarte tare. Doctorul il consulta si il intreaba cu o voce grava: - Fumati? Dupa cateva momente de ezitare, ardeleanul raspunde: - Mai bine as bea.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Tuchi

Doua prietene moldovence se intalnesc dupa multi ani de cand nu s-au vazut si se duc la una din ele acasa sa mai povesteasca. Acasa era sotul acesteia care o intreaba: -Tuchi, nu stii unde imi sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Noaptea nuntii

In Ardeal, el si ea in noaptea nuntii: - Draga mea, vrei mai intai una mica? - Valeu, ai doua? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Chilotii

I: Stiti ce sunt chilotii? R: Aia care chiloteaza avioanele.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )